SENEST SET
FAVORITTER

Strandvejen 413A, 6854 Henne

Synlig beliggenhed på hovedgaden

195.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001291Type : Detailhandel/butik

Rigtig flot og moderne butikslokale på 227 m² udlejes i Henne Strand

Ejendommen er opført i år 2006 og fremstår i meget pæn og velholdt stand. Lejemålet er i alt ca. 227 m² fordelt på 2-plan. Lokalerne er i stueplan ca. 175 m² og består af et stort åbent rum med store flotte vinduespartier imod gaden og siderne, som giver en rigtig god synlighed og et flot lysindfald. Både gulve og lofter fremstår som nye. Der findes baggang til opbevaring og opgang til 1.salen. 1.salen er indrettet med køkken/personalerum, værelse, samt badeværelse. Ved indgangen er der overdækket areal som giver muligheder for udendørs salg.

Butikken er oplagt til alle slags detailbutikker, men kan også anvendes til andre former for erhverv som kontor og udlejer er åben for at snakke om muligheder. Lokalerne er klar til indflytning.

Lokalerne har en rigtig god og synlig beliggenhed på Strandvejen, som er hovedgaden i Henne Stand. Strandvejen byder på mange forskellige forretninger og restauranter, samt købmand og bager. Bl.a. sælger nabobutikken PH herretøj. Stranden ligger kun få minutters gang fra Strandvejen. Ved nedgangen til stranden findes ”torvet” som er et hyggeligt samlingspunkt for hele familien. Henne Strand er primær et sommerhusområde som er præget af turister året rundt, med et meget livligt handelsmiljø.

Henne Strand er beliggende i Varde Kommune som er den 2. største turistkommune i Danmark (efter København), med op mod 4,5 mio. overnatninger årligt. En stor del af disse skyldes de store sommerhusområder ved Vestkysten – hvor Blåvand, Vejers Strand, Henne Strand og Nymindegab er de mest velkendte feriedestinationer.

Forslag til anvendelse

Købmand

Økonomi

Årlig leje
195.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
195.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
16.250,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
859,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
227 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Badeværelse
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Mar2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK