SENEST SET
FAVORITTER

Jernbanegade 7, 6400 Sønderborg

Fantastisk beliggenhed i Sønderborg

280.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 64101066Type : Detailhandel/butik

 

I bygningen hvor Arbejdernes Landsbank tidligere har holdt til, udbydes nu disse skønne lokaler med en af Sønderborgs bedste beliggenheder.

Murstensejendom fra 1965, skiller sig ud i bybilledet som en af de mest ikoniske byggerier med dens buede facade og arkitektoniske udtryk. Derudover ligger ejendommen på en af Sønderborgs mest synlige og lettilgængelige beliggenheder, hvor stort set alle handlende kommer forbi samt alle der benytter sig af rutebilstationen. Facaden er prydet med store vinduespartier rundt om hele bygningen, der sikrer stor synlighed samt lysindfald til lokalerne.

Fra Jernbanegade træder man ind i stor, åben og lys entre hvorfra der er adgang til de øvrige lokaler. Fra entreen træder man direkte ind i det store butikslokale der har vinduer og facade ud mod både Jernbanegade og Holger Drachmanns Gade. Det rummelige butikslokale med en loftshøjde på 2,84 meter, byder på et utal af indretningsmuligheder alt efter behov. Til højre fra entreen er der fin mellem gang med adgang til 3 toiletter samt trappeopgang. Bagerst i Butikslokalet har man indrettet to store kontorer lokaler der adskilt med glasvæg og let væg og disse kan derfor inddrages til butikslokalet såfremt der er behov for dette.

Der er her tale om lokaler med en helt unik beliggenhed og synlighed som er oplagt til alt lige fra Detail, kontor, kreativ miljø eller restaurant/Café.

Området er en af Sønderborgs travleste handelsområder med flest forbipasserende kunder og nem tilgang i form af rutebilstation og banegården. Med den centrale beliggenhed lige ved rutebilstationen, der er man sikret nem adgang for både kunder og ansatte. Derudover byder området på masser af parkeringsmulighederForslag til anvendelse

Café

Økonomi

Årlig leje
280.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
280.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
23.333,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
800,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
350 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Glasvæg
Parkeringsmulighed
Toiletter
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jul2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere