SENEST SET
FAVORITTER

Bispebroen 2F, 6100 Haderslev

Skønt beliggende erhvervslejemål ved Haderslev Dam

171.800,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 432012Type : Kontor

Synlig placering og med stort antal forbipasserende dagligt

På en af Haderslev absolut bedste placering, udlejes erhvervslejemål med mange anvendelsesmuligheder.

I mange år har man på placeringen kunne finde byens Nybolig afdeling, den store kundegennemstrøm lige udenfor døren og de store udstillingsvinduer er helt ideel til lignende anvendelse, men vil også kunne omdannes til for eksempel café/restaurant i to plan, eller detailforretning/kliniklokale. Rammerne er der for en bred anvendelse og udlejer er med på, at medvirke til renovering/indretning af lokalerne.

Lejemålets indretning er med indgang fra Bispebroen, via overdækning til regulært salgslokale med store udstillingsvinduer fra gulv til loft. De store vinduer giver foruden den helt optimale mulighed for profilering, også et fantastisk naturligt dagslys. I forbindelse med salgslokalet er der et mindre lokale, som tidligere har været anvendt til mødelokale, derudover findes der baglokale med toilet og thekøkken.

På 1. sal findes toiletter, personalekøkken og flere disponible rum, alle også med dejligt lysindfald, og anvendelig til mødelokaler, enkeltmandskontorer, behandlingsrum o.lign. Skal lejemålet omdannes til café eller restaurant, vil en altan mod dammen være helt ideel, ligesom 1. sal kan indrettes til selskabslokale eller blot ekstra siddepladser.

Dette sjældne erhvervslejemål er beliggende på et byens mest befærdet placeringer, hvor byens bibliotek/kulturhus og den store offentlige parkeringsplads, i forbindelse med gågademiljøet, dagligt medfører stor trafik til netop denne del af gågaden.

Lejemålets placeringen vil med sikkerhed kunne danne de perfekte rammer om en cafe/restaurant, som foruden servering af gæster i huset, vil kunne servicere de mange gående, som dagligt går en tur rundt om inderdam, for eksempel med en kop frisklavet kaffe, en lækker isvaffel, en smothie eller anden form for take-away.

Udlejer er lydhør for lejers ideer og ønsker til en ændret indretning/anvendelse, lejer kan selv indrette lokalerne eller udlejer kan bidrage hertil, mod at lejen forhøjes jf. en nærmere dialog mellem parterne.

Et fantastisk lejemål som sjældent er udbudt til leje, med mange anvendelsesmuligheder.

Forslag til anvendelse

Kliniklokale
Enkeltmandskontor

Økonomi

Årlig leje
171.800,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
171.800,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
14.317,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
822,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
209 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Altan
Toilet
Mødelokale
Parkeringsplads
Selskabslokale
Thekøkken
+Mere

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Jun2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere