SENEST SET
FAVORITTER

Lysbjergvej 12, 6500 Vojens

Præsentable kontorer

277.500,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 429712-1Type : Kontor

Udbydes også som samlet enhed

Dette lejemål er en del af en større erhvervsejendom, som Arkil i dag lejer. Arkil fremlejer dele af ejendommen, der i alt består af fire bygninger, som henholdsvis byder på kontorfaciliteter, lager med celler, et værksted samt en stor lagerhal.

Ejendommen er opført i 2007 og fremstår særdeles præsentabel såvel inde som ude. Der er fine parkeringsforhold og manøvrerings-muligheder for større køretøjer på grunden, og grundarealet er både indhegnet og sikret med alarmsystemer.

Få minutter fra Ribevej og afkørsel 68 på E45 Ejendommen ligger i et veletableret industrikvarter mellem Vojens og Haderslev - lige ved motorvejsfrakørsel 68. Der er også kort afstand til Ribevej, der yderligere skaber gode tilkørselsforhold. Det er kort sagt nemt at komme til og fra ejendommen for både ansatte, kunder og leverandører.

Lejemålet indeholder præsentable kontor/administrationsfaciliteter på cirka 550 m2 med cellekontorer af forskellig størrelse. Kontorerne adskilles af lette vægge, hvilket gør indretningen fleksibel og giver mulighed for at skabe åbne kontormiljøer. Lokalerne er desuden lyse, og der er loft til kip i de fleste kontorer, hvilket skaber et behageligt arbejdsmiljø. Bygningen indeholder også en stor og flot indgangshall samt en frokoststue, som deles med Arkil. Derudover er der møde- og undervisningslokale på førstesalen, som eventuelt også kan deles efter aftale.

Ejendommen udbydes også til leje som samlet enhed.

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Årlig leje
277.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
277.500,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
23.125,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
500,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
555 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Parkeringsforhold
Lager
Kontor

Teknik

Alarmsystem

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere