SENEST SET
FAVORITTER

Kirkegade 9, 6700 Esbjerg

Velbeliggende kontorlejemål på 267 m²

174.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67001762Type : Kontor

Centralt i Esbjerg, små 100 m. fra gågaden, udlejes pæne og velindrettede kontorlokaler på 1. sal i markant hjørneejendom

Pænt og velindrettet kontorlejemål på 267 m² i markant hjørneejendom i attraktiv sidegade til gågade

EDC Erhverv Poul Erik Bech har nu fornøjelsen at udbyde dette fleksible kontorlejemål med central beliggenhed i Esbjerg.

Der er her tale om lyse og velindrettede kontorlokaler, beliggende på 1. sal i en markant hjørneejendom, kun ca. 100 meter fra gågaden.

Ejendommen er opført i 1982 med facader i blødstrøgne flensborgsten, der giver ejendommen dets solide og rustikke udtryk. Oprindelig har ejendommen været anvendt af det hedengangne Varde Bank, som en del af et større bygningskompleks, og senere som kontordomicil for et af byens større revisionsvirksomheder, der benyttes hele ejendommen.

For ca. 10 år siden blev ejendommen opdelt i 3 enheder, med en EDC-forretning i stueplan og to selvstændige kontorlejemål på henholdsvis 1. og 2. sal. De seneste ca. 4 år har lokalerne på 1. sal dannet rammen om en psykologpraksis, og lejemålet er meget oplagt til såvel kontor- og klinikformål.

Selve 1. salen udgør i alt 267 m² og består af et åbent kontorlandskab, 5 separate storkontorer/mødelokaler, kopirum, køkken/frokostrum samt eget toilet. Langt størstedelen af alle indvendige vægge er såkaldte ’lette vægge’, hvormed lokalerne nemt kan tilpasses en ny lejers behov. Lokalerne er udstyret med IT-kabling og ventilation i alle rum. Lofterne er lyse akustiklofter og lejemålet overtages med fuld belysning i alle rum. Lokalerne fremtræder lyse og indbydende og klar til brug.

Der er adgang til lejemålet via præsentabel hall/trappeopgang, med indgang fra ejendommens P-plads. Derudover findes også en ”bagtrappe”, der ligeledes skaber adgang mellem kælderen og 2. sal.

I ejendommens kælder, der er meget funktionel til arkiv og lagerformål, og med en god loftshøjde i øvrigt, kan lejes ekstra m2 for kr. 275 pr. m². I kælderen forefindes også en ledig sektion med 2 ekstra toiletter, garderobe og bad.

Lige bagved ejendommen – med adgang via Borgergade – findes gode parkeringsmuligheder. Her er der dels de store offentlige (gratis) P-pladser, der forsyner en del af handelslivet i gågaden, ligesom det også er muligt at tilleje private P-pladser i nærområdet.

Kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech for nærmere information og fremvisning.


Beliggenhed:
Synlig beliggenhed i centrum af Esbjerg

Ejendommen er beliggende på en af de hyggelige sidegader til gågaden (Kongensgade) og i kort afstand til Torvet, Musikhuset og med masser af parkeringsmuligheder indenfor for kort afstand.

Nærområdet er kendetegnet ved etagebyggerier – primært med erhvervslejemål i stueetagen og beboelse på de øvre etager.

Fra ejendommen er der kort afstand til Vandtårnet og Byparken med udsigt over den ældste del af havnen, Dokhavnen, der har gennemgået en større forvandling med domicilbyggerier m.v.

Lejemålet ligger i kort afstand til mange bekvemme faciliteter i indre by, herunder dagligvareindkøb (Føtex), diverse cafeer, restauranter og massevis af butikker.

Desuden kort afstand til flere busforbindelser, ligesom også banegården (tog og busser) kan nås til fods på få minutter.

Forslag til anvendelse

Domicilbyggeri
Kontor
Kontordomicil

Økonomi

Årlig leje
174.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
174.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
14.500,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
652,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
267 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Arkiv
Bad
Garderobe
Toilet
Hall
Kontorlandskab
Kælder
P-plads
Køkken
Kontor

Teknik

Ventilation

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Kontor / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere