SENEST SET
FAVORITTER

Adgangsvejen 1, 6700 Esbjerg

Flotte kontorlokaler på Esbjerg Havn

144.900,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 5318-LType : Kontor

Hele 2. sal - Kontorer, mødelokale og personalefaciliteter

Introduktion:
Nordicas erhvervsmæglere tilbyder særdeles flotte kontorfaciliteter i en historisk ejendom i Esbjerg, til leje. Lokalerne har senest været anvendt af AIE Insurance Brokers, og lejemålet kan overtages snarest.

Beliggenhed:
Ejendommen er beliggende på Adgangsvejen, på hjørnet ved et tættrafikeret kryds, der forbinder Esbjerg Havn og indre by. Ejendommen, der er opført i 1903, jf. BBR, fremstår flot og velbevaret, og har således en stor synlighed for de mange, der dagligt passerer forbi.

Beskrivelse:
Lejemålet tilgås via hovedindgangen, hvor man træder ind i en smuk reception. Det bemærkes straks, at ejendommen har gennemgået en omfattende renovering indvendigt - her er lyst og moderne, hvor bevaringsværdige elementer skaber en rustik kontrast. Detaljeorientering i indretningen er gennemført med en maritim stil som en gennemgående rød tråd. Overflader fremstår som på et skibsdæk, med træværk i varmolierede nuancer. I loftet er der diskret spotbelysning, og rummet udtrykker sig stemningssættende og roligt, men samtidigt som et professionelt arbejdsmiljø. Ved døren til de forskellige virksomheder, der holder til i ejendommen, er der symbolsk ophængt messingnavneskilte, som leder tankerne hen på "kaptajnens kahyt".
Fra samtlige vinduer er der en helt unik udsigt over havn og by.

Lejemålet ligger på 2. sal, og fordeler sig på ca. 207 m2. En rummelig svalegang forbinder lejemålets lokaler, der ligeledes har en gennemført indretning. Lokalerne fremstår lyse og indbydende med hvidmalede trælofter og gråligt gulvtæppe. Der er 6 rummelige kontorer, hvoraf det første på gangen udgør kontorets helt særlige rum, hvor bygningens kendetegnende tårn er integreret. Lokalet er enestående med de synlige bjælker i loftet, den fantastiske udsigt over havnen og bevarede rustikke træbjælker, der forekommer forskudt hele vejen op i tårnets spids. Lokalet er det oplagte direktørkontor.
De øvrige lokaler består af et stort konference-/mødelokale, samt store rummelige kontorer med mulighed for at installere flere arbejdsstationer. Derudover rummer lejemålet et fint, nyt køkken med opvaskemaskine og masser af skabsplads, samt en garderobe. Yderligere har lejemålet sit helt eget flotte og nyrenoverede toilet.
Der er mulighed for at få tilknyttet alarmsystem, samt brugsret til 7 stk. P-pladser på parkeringsarealet tilhørende ejendommen.

Anvendelse:
Ejendommen kan anvendes til alle former for kontorerhverv, handelsvirksomhed, administration etc.

Kontakt Nordicals på 7611 0160 og book en fremvisning.

Forslag til anvendelse

Kontorer
Kontor

Økonomi

Årlig leje
144.900,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
144.900,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
12.075,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
700,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
207 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1798 m²

Faciliteter

Bjælker
Garderobe
Gulvtæppe
Toilet
Mødelokale
P-plads
Reception
Svalegang
Køkken
Kontor

Teknik

Alarmsystem
Opvaskemaskine

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Kontor / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere