SENEST SET
FAVORITTER

Nordre Dokkaj 1, 6700 Esbjerg

468 m2 kontorer m/miljø på Esbejrg Havn

402.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7513 XX XX Se nummer
E-mail xx@edamjensen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 6303Type : Kontor

Attraktive fleksible totalt renoverede exclusive kontorlokaler i gå-afstand fra Fanø-færgen og Torvet

468 m2 exclusive nyrenoverede kontorlokaler/showroom/klinik - kan udvides til ca 500 m2 - udlejes samlet eller i 2 separate lejemål (min 200 - 250 m2) til virksomhed/-er, der kan se potentialet i denne helt unikke beliggenhed ved siden af eksempelvis IAT, Musikhuset, Deloitte, Dahl Advokater, Restaurant Gammelhavn, Fanø Færgeriet, Retten, Mærsk, Ingeniørværket, Bureau Veritas, Advodan, EsVagt m fl. og via Landgangen med kort gå-afstand til centrum og Torvet i Esbjerg - ca. 5 min.
Er beliggende i ældre, smukt renoveret rødstensbygning fra 1904 tegnet af den i Esbjerg berømte arkitekt C H Clausen,d er bl a stod bag Esbjergs vartegn Vandtårnet i Byparken, Danske Bank på Torvet samt Konservatoriet i H C Ørstedsgade og en lang række andre kendte Esbjerg-bygninger.
Ejendommen er af nuværende ejer nænsomt restaureret og totalrenoveret for få år siden med bl a nye Velfac vinduer med thermoglas, nye installationer og højvandssikret med automatisk pumpe, skotter til døre etc. i tilfælde af højvande. Er beliggende i gulvkote 3,80. Vægge er sikret med vandtæt pap.
Indeholder : Vindfang med klinker, præsentabel hall med parketgulv, stort åbent kontorlandskab med synlige træsøjler, kabelbakker og 3 varmepumper (også kølingsmulighed) og mekanisk ventilation. Dette rum kan evt. underopdeles i flere mindre cellekontorer, mødelokaler mv efter lejers behov og ønsker og mod passende tillæg til basislejen. Lige inden for døren er der et stort indbygget M H Jæger-pengeskab/brandboks. Personaleindgang. Køkken m/hvidt laminatinventar, amerikanerkøleskab, opvaskemaskine og OBH Nordica mikrobølgeovn. Separat mødelokale med glasvægge og plads til 12-15 deltagere mod vejen. Teknik-/serverrum med køling. Mellemgang m/adgang til 2 toiletter, det ene tillige med bruser.
Fremstår i et yderst exclusivt materialevalg med synlige træsøjler, askeparketgulve, akustiske lofter, kabelbakker, nye el-installationer, fjernvarme samt 3 varmepumper med kølingsmulighed.
Der er stor fælles p-plads til ejendommen med gæsteparkeringspladser og mulighed for at til-leje op til 10-12 p-pladser for 350/md + moms.
Bygningen har egen vægter og vicevært og overvåges med tyverialarm og kamera også aften/nat/weekend - udgift er incl. i lejen.
Udvendig fremstår ejendommen i rødbrune teglsten/paptag og nye småsprodsede Velfac-vinduer med thermoglas. Bygningen har fjernvarme.
Af andre lejere/brugere i bygningen kan nævnes Kirk & Holm, Karmak, Hoffmann Esbjerg Holding samt Niels Winther & Co.
Der vil blive lagt vægt på at finde èn eller flere lejere, der vil være i bygningen i længere tid og som passer ind i det exclusive og særdeles inspirerende miljø, der løbende søges opretholdt.
Lejemålet vil evt. kunne opdeles i 2 (minimum 200 m2).
Indretning kan evt. ske for udlejers regning mod tillæg afhængig af lejers ønsker og uopsigelighed.
Der lægges op til, at udlejer tilbyder en uopsigelighed svarende til det dobbelte af den uopsigelighed, lejer påtager sig, f eks 5 år fra lejer = 10 år fra udlejer.
Bemærk: Kan også lejes af ikke-havnerelaterede virksomheder.
Besigtigelse kun efter forudgående aftale med E Dam Jensen *75 136300.

Forslag til anvendelse

Klinik
Kontor

Økonomi

Årlig leje
402.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
402.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
33.500,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
815,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
493 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2123 m²

Faciliteter

Vindfang
Hall
Kontorlandskab
Mødelokale
P-plads
Parketgulv
Teglsten
Toiletter
Vicevært
Køkken
Kontor
+Mere

Teknik

Tyverialarm
Fjernvarme
Opvaskemaskine
Ventilation
+Mere

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Mar2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK