SENEST SET
FAVORITTER

Kongensgade 82, 6700 Esbjerg

Velbeliggende butiksfaciliteter udlejes

390.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 5294-LType : Detailhandel/butik

Indflytningsklar butik med stor synlighed

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglerne har fornøjelsen af at tilbyde et yderst velbeliggende og mulighedsrigt butikslejemål i Kongensgade. Lokalerne har senest været anvendt af børnetøjbutikken Olila, og fremstår i meget pæn og indflytningsklar stand.

Beliggenhed:
Med en cityorienteret placering i topklasse, midt i Esbjergs alsidige og hyggelige gågade, finder man disse gode butikslokaler beliggende i en charmerende og markant ejendom. Ejendommen ligger på et af Kongensgades mest attraktive og trafikerede hjørner, lige ved indgangen til Føtex. Hver dag er kundestrømmen forbi den flotte butiksfacade således høj. Med de store, genkendelige vinduespartier er man sikret de bedste forhold til udstilling af sortimentet, samt en stor synlighed - og det både i og uden for åbningstiden grundet den centrale placering.

Beskrivelse:
Lejemålet er beliggende i en flot ejendom opført i 1893 med om-/tilbygning i 1979 jf. BBR. Lejemålet består af 187 m² i stueplan med tilhørende 50 m² tør depot/kælderrum. Selve butikken er løbende vedligeholdt, og er senest nyindrettet i 2017. Lejemålet er ude som inde i meget pæn vedligeholdelsesmæssig stand, og rummer de bedste forhold og faciliteter til kvalitetspræget detailhandelsvirksomhed.
I forbindelse med butikslokalet hører desuden et mindre kontor/personalerum med køkkenelementer, toilet samt trappenedgang til det 50 m² kælderrum, der er oplagt til depot/lagerrum.
Endvidere er der direkte udgang til gårdarealet bag ejendommen.

Der er ikke parkeringspladser tilhørende lejemålet, men parkeringsforholdene i midtbyen er rigtig gode med flere P-zoner i nærområdet.

Anvendelse:
Lejemålet finder anvendelse inden for alle former for butik-og detailhandelsvirksomhed, og rummer de nødvendige faciliteter til en stærk butiksdrift, og til attraktive lejevilkår.

Kontakt Nordicals i dag på 7611 0160.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig leje
390.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
390.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
32.500,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.646,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
237 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
827 m²

Faciliteter

Depot
Toilet
Kælderrum
Lagerrum
Parkeringsplads
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere