SENEST SET
FAVORITTER

Østre Gjesingvej 9 B-C, 6715 Esbjerg N

Stor, velindrettet boksbutik i Esbjerg N

1.373.875,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67001195Type : Detailhandel/butik

Med god beliggenhed i populært handelsområde, tæt på Bilka og andre velkendte kæder, udlejes nu 1.895 kvm i præsentabel ejendom.

I populært handelsområde - tæt på Bilka og mange velkendt kæder - udlejes nu 1895 kvm i flot ejendom.

Nu udlejes nyere, velindrettet boksbutik på 1.895 kvm, beliggende i et pulserende handelsområde i Esbjerg N, hvor et væld af store velkendte kædekoncepter er repræsenteret - såsom Bilka, Bauhaus, McDonalds, Elgiganten m.fl.

Lejemålet er beliggende i en velindrettet og præsentabel ejendom fra 2007, hvor der i 2010 er sket opdeling i flere lejemål.

Nærværende lejemål har siden 2012 dannet rammerne om møbelforretningen ”Danbo Møbler” og sengebutikken ”Søvn & Miljø”, der blev drevet som to selvstændige brands, hver især havde eget præsentabelt indgangsparti, men som indvendigt havde sammenhæng butikkerne imellem og som havde fælles lager og personaleafsnit.

Lejemålet består af to tidligere særskilte butikslejemål på begge ca. 950 kvm. Disse kan, med nogen ombygning, igen bestå som to selvstændige lejemål – forhør nærmere.

Lejemålet er indrettet som en moderne boksbutik – med fremskudt indgangsparti som vindfang og et stort regulært butikslokale fra ende til anden. Bagerst er indrettet lager samt vel-indrettet personaleafsnit bagerst.

Overalt fremtræder lejemålet pænt og indbydende, og byder på et godt lysindfald grundet store vinduespartier i facaden og i alt 19 store ovenlysvinduer i taget. Loftshøjden er 6 meter og giver optimale muligheder for en præsentabel og effektfuld udstilling.

Den store parkeringsplads foran lejemålet deles med ejendommens øvrige brugere. På ejendommens bagside ses tillige et stort befæstet parkeringsareal, der primært anvendes til personaleparkering samt vareforsyning af de enkelte lejemål i bygningen. Denne 'varegård' er indhegnet og forsynet med 2 aflåselige porte.

Hele ejendommen er pt. opdelt i 4 lejemål i varierende størrelser, hvoraf lejemålet i den nordligste ende netop er udlejet til IKEA.

Det er nu også muligt at etablere særligt store butikskoncepter i ejendommen - på helt op til godt 4.000 kvm – forhør nærmere hos EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Økonomi

Årlig leje
1.326.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.373.875,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
114.490,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
725,-
Årlige driftsudgifter kr.
47.375,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
25,-

Lokalet

Etage areal
1895 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
15032 m²

Faciliteter

Vindfang
Indgangsparti
Parkeringsplads
Personaleparkering
Port
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere