SENEST SET
FAVORITTER

Flensborgvej 189, 6200 Aabenraa

Bliv del af en ny og spændende erhvervspark i Sønderjylland

448.340,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 43076303Type : Kontor

Mange muligheder for flere forskellige typer af virksomheder

Aabenraa Industrihavn omdannes fra kraftværk til erhvervspark - et nyt og spændende projekt, som henvender sig til mange typer af virksomheder. Erhvervsparken kan opfylde de fleste behov for erhvervsvirksomheder og kan tilbyde attraktive arealer til både store og små virksomheder.

Der tilbydes administrations- og kontorlokaler i lokaler der tidligere har været indrettet til samme formål. Med administrationsbygningens ca. 8.000 etagekvm., er der rig mulighed for, at lejer kan få sine ønsker opfyldt med hensyn til kvm., antal kontorer mv. Der er parkeringspladser tæt ved bygningen for ansatte og kunder.

Til virksomheder der har brug for lokaler til lager/produktion, kan der tilbydes lagerhaller i varierende størrelser og nogle med 11 meters lofthøjde samt værkstedfaciliteter med traverskraner. Der er mulighed for at udvide eller reducere de forskellige lejemål, så det passer til virksomhedens behov.

Ejeren går gerne i dialog med lejer, i forhold til at investerer i ombygning og renovering af lokalerne.

Med en placering tæt på motorvej E45 og Sønderborgmotorvej 8, samt med ca. 20 km. til den dansk/tyske, har lejemålene en særlig attraktiv beliggenhed.

Hertil kommer, at Aabenraa Havn er et vigtigt transportknudepunkt - både lokalt, nationalt og internationalt, som derudover ligger tæt på Padborg transportcenter. Havnen har de senere år udbygget deres position som attraktiv erhvervshavn og med købet af 155.000 kvm. havenært areal ved Ensted Havn, åbnes der op for nye muligheder, som skal understøtte den positive udvikling som havnen befinder sig i.

Der er mulighed for at gøre brug af flere af Aabenraa Hans faciliteter og services. Der er kort afstand til kombiterminalen i Padborg og Padborg Transportcenter, Nordeuropas største transportcenter. Men den fordelagtige placering tæt på motorvejen til både resten af Danmark og Tyskland, er der her mulighed for at skabe en ny erhvervspark, som kan være en vækstgenerator i den sydlige del af Danmark.

Der foreligger pt. 2 lokalplaner for området, men en ny lokalplan forventes i hørring i efteråret 2017. Der tages derfor forhold for lejemålenes anvendelsesmuligheder og øvrige regler i en ny lokalplan.

Kontakt Nybolig Erhverv for at høre mere om mulighederne i den nye erhvervspark.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
400.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
448.340,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
37.362,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
448,-
Årlige driftsudgifter kr.
48.340,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
48,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1000 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Parkeringsplads

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Apr2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK