SENEST SET
FAVORITTER

Helligkorsvej 1, 4000 Roskilde

Centralt i Roskilde ved spillested

144.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 40302207Type : Detailhandel/butik

Lejemål i renoveret ejendom med mange anvendelsesmuligheder

•77 m² butiks-/kontorareal, samt 34 m² kælder
•Centralt beliggende med god synlighed
•Flere anvendelsesmuligheder som detail, café, takeaway, liberalt erhverv mv.
•Ejendommen er under en gennemgribende renovering, der samtidig vil puste nyt liv i lejemålets facade og med nye vinduer og døre

Ejendommen på hjørnet af Helligkorsvej & Borgerdiget, centralt beliggende i Roskilde, tilbyder en kommende lejer 77 m² butiks-/kontorareal, samt 34 m² kælder med trappe fra selve butikslokalet. Her kan det være muligt at have flere typer erhverv, både indenfor detail, restauration/takeaway eller liberalt erhverv.

Lejemålet var forinden benyttet som frisør, hvor installationer til faciliteter der hører med til dette erhverv let kan genetableres, hvis ønskes. Lejemålet tilbyder et vinduesparti ved indgangen der går fra gulv til loft, som giver et bedre blikindfang til lokalerne. Bagers i lejemålet er der køkken og toiletfaciliteter, samt en ekstra indgang til hovedtrappen og bagudgang til den store gårdsplads fra kælderen. Gulvet er belagt med grå klinker der er hårdfør mod slid og let at rengøre, også i kælder.

Ejendommen er under en gennemgribende renovering, så ejendommen fremstår i end endnu bedre stand og præsentere sig bedre for forbipasserende. I forbindelse med ombygningen vil udlejer skifte alle vinduer og døre ud mod Helligkorsvej, efter stilladset bliver fjernet d. 1. oktober 2021.

Ejendommen huser i dag forretninger som frisør og sandwichbar, og overfor lejemålet ses Gimle der er Roskildes regionale spillested og ungdomskulturhus.

Velbeliggende butikslejemål med god eksponering:
Ejendommen ligger med placering i det centrale Roskilde ud til Helligkorsvej og Borgerdiget. Den centrale placering sikrer god synlighed for både bilister og gående borgere i løbet af dagen.
Nord for ejendommen ligger et større boligområde, og på den anden side ligger Roskilde by, som nemt kan tilkommes gennem Helligkorsvej.
I nærområdet finder man både Idrættens Hus og Roskilde Ungdomskole. Roskilde Universitet kan man nemt tilkomme på en 15 minutters cykeltur. Blandt dagligvaremulighederne, ligger Irma og MENY indenfor 450 m afstand fra lejlighederne. Er man mere til natur og sport, skal man ikke gå langt for at finde fodboldbanerne ved Idrættens Hus eller Vikingeskibsmuseet ved Roskilde Fjord.
Fra lejlighederne er der rigeligt med muligheder for transport. Der ligger et busstoppested lige rundt om hjørnet 100 m fra lejlighederne, som skaber god forbindelse til centrum og Roskilde Banegårdsplads.

Forslag til anvendelse

Frisør
Café
Butik

Økonomi

Årlig leje
144.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
144.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
12.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.297,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
111 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Kælder
Toiletfaciliteter
Gårdsplads
Køkken

MARKEDSINDEX

ØSTSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere