SENEST SET
FAVORITTER

Lindenborgvej 190, 4000 Roskilde

Lindenborg Kro udbydes til leje

2.546.100,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4635 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 20819352Type : Andre typer

Lejen sættes efter binding, indretning og lejevilkår

Sjældent udbudt lejemål med utrolig meget charme, gamle fortællinger og historie lige ud til Roskilde Fjord.

I dag har ejendommen været igennem en gennemgribende udvendig renovering. Indvendigt kan du som lejer få indflydelse i samråd med udlejer, så I kan ramme de ønsker, du måtte have. Udlejer er med til, at bekoste den indvendige renovering, alt efter ønsker og binding fra lejeren.

Lindenborg Kro går mange år tilbage, helt tilbage til 1487, hvor den var anerkendt ved kongelig befaling med ret til at beværte gæster, som den har gjort i over 30 år.
Allerede ved indkørsel til Lindenborg Kro får man en unik oplevelse, grundet ejendommens beliggenhed og den fine rundkørsel. Lejemålet har mange parkeringspladser tilknyttet lejemålet.
I entréen, får man en oplevelse uden lige, hvor man hurtigt har lyst til, at se mere. Fra entreen har man adgang til hele lejemålets 3 etager, som består af kælder, stue og 1. sal. Kælderen byder på det fineste Hunting Room, som har en masse charme og historie, som flere af lokalerne i ejendommen, især også toiletterne, som ses på billederne. Lige nu er meget af kælderen og stueplan inddelt i flere mindre rum. Generelt i lejemålet, er der mange flotte større lokaler, som idag grundet tidligere lejere, er inddelt i mindre rum. Lindenborg Kro kan, som eksempelvis benyttes tl bo-/opholdssted, kontor, kursuscenter, hotel, bed & breakfast mv. som udlejer er åben overfor at høre bud på.

Stueplan byder på flere store sale, som i dag er opdelt. Et stort køkken med udsugning, kogeplader og stort opvaske område. Yderligere kan tilføjes, at der er mad elevator fra køkkenet til 1. sal. Stueplan har fra flere af rummene direkte adgang og udsyn til den fantastiske udsigt udover Roskilde Fjord og de grønne marker. Her forefindes et stort udeareal med flisebelagt terrasse og legeplads lige ved siden af, til brug for lejemålet. 1. salen har i dag ca. 20 selvstændige værelser, hvor af de fleste har selvstændige bade / toiletter. Nogle af værelserne er større end andre, men dette kan altid justeres, såfremt dette måtte være et ønske.
Kontakt medvirkende ejendomsmægler for nærmere muligheder og fremvisning af lejemålet. Lejen kan være alt fra 1,9 til 2,9 mio. pr. år, alt efter hvad man forventer, at udlejer skal renovere for.

Økonomi

Årlig leje
2.546.100,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
2.546.100,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
212.175,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.150,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2214 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Kælder
Parkeringsplads
Terrasse
Toiletter
+Mere

Teknik

Elevator
Udsugning

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK