SENEST SET
FAVORITTER

Nydamsvej 19A, 8362 Hørning

Kontor i attraktiv erhvervspark nær E45

145.600,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173515Type : Kontor

 

Introduktion
Indflytningsklart kontorlejemål beliggende i en attraktiv erhvervspark i Hørning syd for Aarhus med kort afstand til E45 udlejes. Lejemålet har med sin indretning flere anvendelsesmuligheder som udover kontorformål kunne være til brug for ingeniørvirksomheden med udviklingsaktiviteter eller den lagerførende nethandelsvirksomhed med mindre varegrupper, som vægter områdets gode infrastruktur højt.

Beliggenhed
Lejemålet er beliggende i en større erhvervspark ved indkørslen til Hørning på ca. 2.000 m². Hørning er en populær forstad til Aarhus med ca. 8.500 indbyggere beliggende blot 15 km. fra centrum af Aarhus. Byen er i disse år inde i en rivende udvikling og oplever store nybyggerier og en stigende tilstrømning af nye borgere. Hørnings popularitet skyldes ikke mindst byens gode infrastruktur med kort afstand til motorvejsnettet samt mange offentlige transportmuligheder. Fra området er der således blot 3,5 km. til Aarhus Syd Motorvejen/ E45, ligesom Hørning St. ligger blot 1,5 km. fra ejendommen. Med tog nås Aarhus Hovedbanegård på blot 12 min., mens Skanderborg St. nås på kun 6 min.

Beskrivelse
Lejemålet på 224 m² udgør en selvstændig del af en større erhvervspark på i alt ca. 2.000 m², som huser flere virksomheder. Lejemålet er beliggende som den første enhed ved indkørslen til ejendommen på bygningens forside mod Nydamsvej.

Lejemålet er indrettet med entré/ receptionsområde, fire større kontorer, kantine med opsat te-køkken samt to toiletter, hvoraf ét er med bad. Der er overvejende tale om lette skillevægge, hvilket gør indretningen fleksibel. I forbindelse med en tidligere lejers indretning til undervisningsformål er alle vægge opsat som såkaldte "lydvægge", hvilket sikrer et minimum af lydgennemtrængning imellem lejemålets lokaler.

Kontorerne fremstår lyse og venlige med et bredt vinduesbånd isat bygningens facader. Lejemålets kontorer er belagt med mørke tæppefliser, mens øvrige arealer er belagt med lyse klinker. I lofterne er der opsat LED grundbelysning. Lokalerne er endvidere forsynet med både edb- og eludtag, og i ejendommen er der indlagt fibernet.

Den store parkeringsplads, der omkranser ejendommen, sikrer endelig gode p-forhold for såvel virksomhedens ansatte som gæster.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om dette lejemål eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail:

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
133.280,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
145.600,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
12.133,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
650,-
Årlige driftsudgifter kr.
12.320,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
55,-

Lokalet

Etage areal
224 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Kantine
Parkeringsplads
Receptionsområde
Skillevægge
Toiletter
Køkken
Kontor

Teknik

Fibernet

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Okt2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere