SENEST SET
FAVORITTER

Bavnehøjvej 23, 8600 Silkeborg

PRODUKTION- OG LAGEREJENDOM INKL. ADMINISTRATION

820.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 862894LType : Lager & Produktion

Præsentabel ejendom med perfekt beliggenhed nær motorvejsnettet

Kombineret kontor- og lagerejendom som med en beliggenhed kun et par hundrede meter fra motorvejens til- og frakørselsanlæg ved Søholt har en ideel placering i forhold til færdsel til og fra Aarhus, Herning/Ikast, Viborg/Randers mm. Ejendommen vil være oplagt for en handels- og/eller logistikvirksomhed samt øvrige virksomheder med brug for kombinationen af gode kontor og lagerforhold.

Bygningerne er opført i 1990, hvor kontorsektionen er opført i gule facadesten med røde tagsten og hvide vinduer. Indgangspartiet er præsentabelt påbygget med glas-sider, hvor man kommer til receptionen/modtagelsen. Den kvadratiske hjørnesektion på kontorbygningen er i to fulde højder og beklædt med cement-eternitplader og giver et flot brud til bygningen. Lagersektionens facader er med lyse søstens-elementer, og taget er tagpap med ensidig hældning.

Kontor-sektionen: Her er tale om flotte kontorlokaler med præsentabelt indgangsparti og gode personale- og mødefaciliteter. Fra indgangspartiet i stueplan er der adgang til hallen med god plads til både reception og ventepladser. Ligeledes fordeling til individuelle kontorer, hvoraf det ene har en indskudt etage med plads til mødebord o.l. Desuden adgang til et større kontorlandskab med god plads til mange arbejdspladser. Fra kontorlandskabet er der adgang til flere mindre rum til brug for arkiv, serverrum, og endvidere er her gode toiletfaciliteter.

Lager-sektionen: Bag ejendommen er der usædvanlig gode forhold til lastvognenes af- og pålæsning af varer og gods på det store befæstede areal, som ligger op til den brede og praktiske overdækkede rampe. Hallen har mellem rampen og de to store porte et godt forrum med god arbejdsplads. Selve hallen er meget regulær og i en fin stand med hele 6 meters frihøjde under spærene. Fra hallen er der direkte nedgang til mindre kælder, ligesom der er forbindelse til kontorsektionen.

Nederste plan: I nederste plan af ejendommen, som er delvis kælder og delvis i niveau med udearealet, findes særdeles gode personalefaciliteter såsom store toilet- og bruserum, køkken med hvidevarer og gode skabsforhold samt lokaler til både kantinebrug, men også med mulighed for benyttelse til kundemøder og kurser o.l. Her findes også gode rum til arkiv, opbevaring og teknik. Fra kantine/køkken udgang til rummelig terrasse.

Udenomsarealer:Grunden er på hele 3.801 m² og øvrige arealer udover det befæstede køre- og parkeringsareal er udlagt til grønt område med græsplæne, ligesom der er anlagt en rummelig terrasse ud for et af personalerummene.

Arealerne omkring ejendommen er hovedsageligt befæstet, og derfor velegnet til alle former for køretøjer herunder lastvogne mm.

Område: Et særdeles aktivt og attraktivt erhvervsområde, hvor de nærmeste naboer omfatter flere kendte virksomheder indenfor både handel, transport, produktion, kontor og logistik. I området findes også dagligvarebutik, frisør, tankstation, pizzeria og slagter. Som "genbo" ligger Jysk Arena og Jysk Park, som er byens nye stadion, og hvor der er mødefaciliteter for blandt andet virksomheder, der ønsker at afholde kundemøder, events og kurser i lidt andre "omgivelser" end de vante. Til Silkeborg centrum er der cirka 3 km.

P-forhold: Omkring bygningen er der et større befæstet parkeringsområde, som kan opfylde de fleste interessenters behov både til personale og kunder. Bag ejendommen vil der ligeledes kunne indrettes parkeringspladser, idet her er gode pladsforhold.

Forslag til anvendelse

Lagerejendom
Logistikvirksomhed
Produktion
Lager
+Mere

Økonomi

Årlig leje
820.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
820.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
68.333,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
438,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1872 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3801 m²

Faciliteter

Arkiv
Bruserum
Toilet
Indgangsparti
Kantine
Kontorlandskab
Kælder
Rampe
Mødefaciliteter
Mødebord
Parkeringsplads
Reception
Terrasse
Port
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Maj2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK