SENEST SET
FAVORITTER

Pasteursvej 4, 8600 Silkeborg

MARKANT KONTOREJENDOM - LEJEMÅL FRA 400 M²

2.268.920,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 862966Type : Kontor

I aktivt og attraktivt erhvervsområde ved Nordre Højmark

Kontorejendommen er opført i 1974 med en pavillondel opført i 2002 og ligger på en næsten 100.000 m² stor grund, så her er god plads. Lejemålet ligger i administrationsbygningen, som er i fire etager heraf en underetage/kælder.

I stueplan er et præsentabelt indgangsparti med rummeligt receptionsafsnit med gulvklinker og fin plads til sofagrupper med mere til ventende gæster og besøgende. Der er i bygningen både trappe og elevatoradgang mellem etagerne, som består af henholdsvis større åbne kontorlandskaber, mindre 1-2-3 mandskontorer samt mødelokaler og medarbejderfaciliteter som kantine, køkken, omklædning og toiletter. Mellem de forskellige enheder herunder til pavillonerne er lyse adgangsveje med store vinduespartier, som tilfører lys og luft til lokalerne.

Opdeling: Lejemålet kan opdeles i flere enheder fra 400 m². Den årlige leje er kr. 350 pr. m² med tillæg af forbrugs- og andel af fællesudgifter.

Istandsættelse: Såfremt man ønsker at overtage lejemålet istandsat og klar til indflytning, kan dette også aftales. Den årlige leje vil således være kr. 750 pr. m² med tillæg af forbrugs- og andel af fællesudgifter.

Område: Højmarksområdet er et særdeles aktivt erhvervsområde, hvor de nærmeste naboer bl.a. omfatter; Alux A/S, Silkeborg Plast ApS, NHS Maskinfabrik, Via Biler Toyota, Silkeborg Slagteren A/S, Elfac A/S, Silkeborg Bilglas, Silkeborg Caravancenter ApS, OL-Beslag A/S.

Med motorvejen kun få minutter væk er dette med til at skærpe interessen for at drive virksomhed i området for mange virksomhedstyper.

Økonomi

Årlig leje
1.834.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
2.268.920,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
189.077,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
433,-
Årlige driftsudgifter kr.
434.920,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
83,-

Lokalet

Etage areal
5240 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Omklædning
Gulvklinker
Indgangsparti
Kantine
Kontorlandskab
Kælder
Toiletter
Køkken

Teknik

Elevatoradgang

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere