SENEST SET
FAVORITTER

Padborgvej 358, 8600 Silkeborg

BUTIK TIL FRISØR OG VELVÆRE MV

113.568,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 863783Type : Detailhandel/butik

Områdets frisørsalon er beliggende centralt

Bydelene Hvinningdal og Buskelund er blandt Silkeborgs største og mest attraktive boligområder, kun ca. 5 km. fra centrum. Områdets frisørsalon er beliggende centralt med Fakta som nærmeste nabo, og dermed med stor kundestrøm og gode parkeringsmuligheder lige ved døren.

Fra lokalerne har der været drevet frisørsalon siden ejendommen blev bygget i 2002 og således med en høj kendskabsgrad og stort kundegrundlag. Her er således alle muligheder for at etablere sig i lokalområdet og drive en sund forretning fra start. Endda uden de store etableringsomkostninger, idet alt eksisterende driftsinventar kan overtages på yderst attraktive vilkår - se nedenfor.

Frisørlokalerne består af stort og lyst lokale med vaskbart linoleumsgulv over det oprindelige trægulv. Lokalet er indrettet med venteområde, 6 frisørpladser og 2 pladser til hårvask samt særskilt håndvask. Endvidere betjeningsdisk i tilknytning til personalerum med the-køkken. Baglokalerne indeholder mellemgang, toilet og forrum med vaskemaskine og tørretumbler samt let lagerplads til produkter og lign.

Endvidere findes et særskilt butikslokale på ca. 35 m² med egen indgang og udstillingsvindue i facaden. Lokalet har senest været fremlejet til lille garnbutik, men kan med fordel anvendes til anden velvære og skønhedspleje i sammenhæng med frisørsalonen, idet der er adgang til salonen via mellemgangen. Oplagt til negle, ansigts- eller fodpleje, kosmetiske behandlinger, terapi og lignende som kan skabe en synergi med salonen, eller blot et kollegialt arbejdsfællesskab. Alternativt kan lokalet anvendes til lager for egen webshop eller shop-in-shop. Der er her en særlig mulighed for at kombinere flere anvendelser eller samdrift med en god kollega i relateret branche.

En helt unik mulighed for at drive frisør og velvære med minimale opstartsudgifter og stort kundegrundlag i attraktivt område.

Medfølgende løsøre:
Udsugning, aircondition, the-køkken, grundbelysning og vaske/skabarrangement medfølger som integreret del af lejemålet. Service og vedligehold påhviler lejer.

Øvrigt driftsinventar iht. særskilt inventarliste overtages af lejer mod lejetillæg på 1.000 kr./md. i 3 år, hvorefter lejetillægget bortfalder. Alternativt kan inventaret frikøbes straks for kr. 36.000 + moms.

Udenomsarealer:
Udvendig renholdelse umiddelbart foran og i forbindelse med butikken foretages af lejer. Udlejer foretager renhold og vinterbekæmpelse af fælles parkeringsarealer.

Område:
Centerområde i Hvinningdal. Silkeborgs nord/vestlige område med Hvinningdal og Balle/Buskelund er indbyggermæssigt kommunens største boligområde med mere end 12.000 indbyggere.

P-forhold:
Fælles parkering i området.

Overtagelse:
Lejemålet overtages som beset, rengjort og i velvedligeholdt stand.

Lejemålet er ledigt til overtagelse fra den 1. august eller efter nærmere aftale.

Forslag til anvendelse

Butik
Frisørsalon

Økonomi

Årlig leje
113.568,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
113.568,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
9.464,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.014,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
112 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Linoleumsgulv
Parkering
Køkken
Lager

Teknik

Aircondition
Tørretumbler
Udsugning
Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Apr2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere