SENEST SET
FAVORITTER

Uraniavej 6, 8700 Horsens

Kontor med 6 mdr huslejefrihed

450.234,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 87301348Type : Kontor

Kontor med 6 mdr huslejefrihed og synlig beliggenhed tæt ved E45

Søger I et flot og velbeliggende kontorhus, så er her muligheden for at overtage Stofas tidligere domicil i Horsens. Mulighed for leje af konto fra 500 kvm - 3.160 kvm.

Lejemålet er beliggende i Horsens Syd, der er veludviklet erhvervsområde få minutters kørsel fra motorvej E45. Området indeholder flere store virksomheder, så som Reitan Distribution (Rema 1000), Huscompagniet, Ejnar Hessel, Plantorama og mange flere. Bygningen har en synlig facade ud til Vestvejen, der fungere som Ringvej Syd i Horsens by ligesom den er en
direkte forbindelse til bl.a. Billund.

Dette lejemål er på i.alt. 997 kvm og består af kontorlokalerne på 939 kvm i midterbygningen i stuen samt 58 kvm kælder.

Ejendommen strækker sig over 3 bygninger i 2 etager. Der er mulighed for forskellig opdeling af lejemål i ejendommen. Kontorlejemålene er fordelt på 2 bygninger på hhv. 1.001 og 1.849 kvm. (plus kælder på hhv. 420 og 58 kvm.) der kan lejes samlet eller hver for sig. 3 bygning er et lager, som pt. er udlejet.

Der er adgang til kontorlokalerne via flot og åben foyer. Selve lejemålenes indretning er et godt miks af mindre og større åbne kontorlandskaber og cellekontor. Da indretningen primært er foretaget med lette skillevægge, er der masser af muligheder for at ændre og indrette lejemålet efter lejers individuelle ønsker. Lejemålene overtages nymalet om med ny gulvbelægning, hvor dette er nødvendigt.

Lejemålet fremtræder fleksibelt, da de forskellige fløje forbindes via kerner der både indeholder toiletter, teknikrum samt trappe. Dette muliggør opdeling af lejemålet i flere afdelinger for den enkelte lejer. Der er endvidere adgang til skønt gårdmiljø der ligger mellem de 2 kontorbygninger.

Et lyst og venligt kontorlejemål med en utrolig høj grad af fleksibilitet, den helt rigtige beliggenhed samt masser af parkering.

Lejevilkårene indeholder en trappeleje med følgende aftalte lejeudvikling pr. kvm samt 6 måneders lejefrihed.:

Kontor Vest Kontor Midt
fra 499 kvm. fra 910 kvm.

År 1 kr. 500 kr. 450
År 2 kr. 600 kr. 500
År 3 kr. 700 kr. 550
År 4 og frem kr. 800 kr. 600

Kælder vest, 420 kvm. kr. 225
Kælder midt, 58 kvm. kr. 100

Driftsomkostninger, pr. kvm.

kr. 31 kr. 22

HORSENS KOMMUNE

I Horsens Kommune er kodeordet vækst og Horsens er gearet til vækstvirksomheder.
Horsens Kommune er lige nu Jyllands hurtigst voksende kommune. Faktisk bliver vi omkring 1.000 nye borgere hvert år, og Danmarks Statistiks befolkningsfremskrivning har beregnet, at Horsens Kommune frem mod 2040 vil ligge i top 3 lige efter Hovedstadsområdet og Aarhus.

Horsens Kommune er også en af de kommuner i Jylland med størst vækst i antallet af arbejdspladser. Og på uddannelsesområdet er antallet af studerende fordoblet inden for de seneste 8 år.

Hvis du spørger kommunens virksomheder, er Horsens en god erhvervskommune. Og hvorfor er den så det? Det er den blandt andet, fordi Kommunen har besluttet sig for at være det - de nægter ganske enkelt at være tunge at danse med.

Horsens ligger lige midt i det tætbefolkede østjyske kraftcenter. Det betyder, at virksomhederne har adgang til et stort udbud af kompetent arbejdskraft. Derudover har området en stærk infrastruktur med et udbygget vejnet tæt på E45, 40 minutters kørsel til Billund Lufthavn, erhvervshavn til godstransport samt gode bus- og togforbindelser. Fx er der 4 togafgange i timen fra Horsens mod Aarhus.

Endelig betyder den centrale placering lige mellem Aarhus og Trekantområdet, at vi er tæt på både potentielle kunder og samarbejdspartnere i både nord og syd – inden for en radius på 50 km. nås 60 % af den jyske befolkning og udvides dette til 100 km. nås 85 %.

Forslag til anvendelse

Domicil
Kontor

Økonomi

Årlig leje
428.300,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
450.234,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
37.520,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
479,-
Årlige driftsudgifter kr.
21.934,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
23,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
939 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
15450 m²

Faciliteter

Foyer
Gårdmiljø
Kontorlandskab
Kælder
Parkering
Skillevægge
Toiletter
Lager
Kontor
+Mere

Teknik

Teknikrum

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Apr2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK