SENEST SET
FAVORITTER

Løvenørnsgade 5, 8700 Horsens

Restaurant centralt i Horsens midtby

480.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 87302128Type : Hotel & Restaurant

Historisk restaurant helt centralt i Horsens midtby

En sjælden mulighed kan nu blive din. Restaurant Det Ny Kronborg har i flere årtier tilbudt oplevelser i særklasse, og efter mange års drift vil nuværende restauratør videreforpagte restauranten.
Restauranten er oprindelig grundlagt i 1911, hvor det var en beværtning i gammeldags forstand. Der er sket meget siden den tid, og i dag er Det Ny Kronborg kategoriseret som værende blandt Horsens bedste restauranter med 4,7 stjerner på google og 5 stjerner på Facebook fordelt på over 300 anmeldelser!
Det har for ejer været vigtigt at skabe forbindelse mellem det historiske og det nutidige. For år tilbage dekorerede en lokal kunstmaler væggene med en udsmykning der skildrer Vitus Berings store ekspedition i 1725-30. Sammen med en billedskærers træudskæringer har det været med til at skabe en helt særlig stemning i den hyggelige restaurant.
Restauranten rummer i dag plads til 130 spisende gæster hvor der er mulighed for selskab op til 60 personer i et lokale.
Til restauranten medfølger borde, stole, service og ikke mindst et moderne køkken, der indeholder alt hvad der skal til af gaskomfur, ovne, kølerum, fryserum, udsugning og i det hele taget med alt tænkeligt udstyr.
Restauranten har allerede god gang i ordrebogen med allerede bookede kuverter resten af 2022 og reservationer helt ind i 2024. Ordrebog og bestillinger medfølger og restauranten har i dag åben onsdag - lørdag, så optimering vil være mulig.
Samlet set en ideel mulighed for at drive én af byens ældste og veldrevne restauranter videre.
Lejemålet er beliggende helt centralt i Horsens tæt ved byens gågade og Bytorv Horsens.
Lejemålet har en synlig facade ud til lyskryds, hvor det kan ses af mange forbi passager. Bag ejendommen er fin ugenert gårdhave der giver gode opholdsmuligheder for restaurantens gæster.
Restaurantens beliggenhed har været den samme gennem mange år, hvorfor det er kendt i folkemunde, at her ligger Det ny Kronborg.
En god beliggenhed der er synlig for mange.
Er det noget for dig - så kontakt os for flere informationer om dine muligheder samt for en fremvisning af de fantastiske rammer.

Forslag til anvendelse

Restauranter

Økonomi

Årlig leje
480.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
480.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
40.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.053,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
456 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Fryserum
Gårdhave
Køkken

Teknik

Kølerum
Udsugning

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere