SENEST SET
FAVORITTER

Graven 7, 8700 Horsens

MODERNE ERHVERVSMÅL FRA 2014

228.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8870 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: RE33020000066Type : Detailhandel/butik

 

Sæt kurs mod Graven 7A – en af Horsens mest centrale placeringer. Her udbyder vi nemlig nu et attraktivt erhvervsmål på 161 kvadratmeter, der ligger i en stilren og topmoderne ejendom opført i 2014, hvilket bestemt er en sjældenhed på så central en adresse.
 
Erhvervsmålet ligger i ejendommens stueetage, og panoramavinduerne ud til gågaden sikrer et sublimt lysindfald i butikken, og samtidig giver det ideelle muligheder for udstillinger samt gode skiltningsmuligheder.
 
Det store indgangsparti er bygget i glas, og det byder indenfor til en butik, der egner sig til en bred vifte af virksomheder – her kan du praktisk talt få det præcis, som du ønsker. Planløsningen viser sig først med et stort og regulært butikslokale, som byder på gode indretningsmuligheder. Vindeltrappen fører videre op til et lille lokale med tekøkken og WC, der evt. kan benyttes som personaleafdeling, men planløsningen byder også på to disponible rum, to WC’er og et teknikrum. Indretningen er stilren og tidløs, og du får dermed ideelle rammer om din virksomhed.
 
Graven lægger sig som en af Horsens’ mest centrale gader, og dermed bliver din butik en del af et livligt gadebillede med mange besøgende hver dag. Fra adressen er der få meter til både Nørregade og Søndergade, som huser alt fra velkendte kædebutikker og specialforretninger til cafeer, restauranter og barer. Der er ligeledes kun 800 meter til stationen, og som et ekstra plus er der gode parkeringsmuligheder i gåafstand fra butikken.

Forslag til anvendelse

Butik
Café

Økonomi

Årlig leje
228.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
228.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
19.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.416,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
161 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
155 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Tekøkken
Parkeringsmulighed
Wc

Teknik

Teknikrum

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere