SENEST SET
FAVORITTER

Viborgvej 157G, 8210 Aarhus V

Højloftet kontor med showroom, lounge eller let lager.

472.884,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Jacob Cailani Ladefoged
Telefon +45 8616 XX XX Se nummer
E-mail xx@delinde.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: Viborgvej 157G Niv 2Type : Kontor

Byggeselskab Mogens de Linde har nu fornøjelsen af at tilbyde et særdeles højloftet og lyst kontorlejemål på Campen i Aarhus V.

Huset Campen er opkaldt efter den tidligere maskinfabrik Campen, der huserede i de tidligere industribygninger på Viborgvej i Aarhus. Efter omfattende istandsættelse er ejendommen i dag udlejet til kontorer, butikker samt specialbutikker for udvalgsvarer. Her kan nævnes vinhandel, supermarked, restaurant, fitnesscenter samt øvrige kontorfaciliteter.

Området
Området mellem den ydre Ringvej og indre Ringgade bærer præg af et stort antal butikker, kontorer foruden privat boligområde med både lejligheder og parcelhuse. Beliggenheden er særlig attraktiv for virksomheden, som ønsker kort afstand fra indfalds- og motorveje til sin nye firmaadresse.

Ejendommen er placeret centralt i forhold til ydre Ringvej og indre Ringgade i Aarhus, med kort afstand fra motorvej E45 mod nord og syd, hvorfor lejer, lejers kunder og brugere let kan entrere lejemålet i bil fra omkringliggende indfaldsveje og undgå midtbyens trafikale udfordringer. Der findes adskillige busforbindelser til lejemålet fra midtbyens centrum samt omkringliggende forstæder, da Viborgvej og Ringgaden er knudepunktet til og fra Aarhus midtby. Der kan tillejes p-pladser ved
lejemålet.

Ejendommen
Byggeriet på ejendommen er oprindeligt udført af maskinfabrikken Campen i perioden fra 1957 til 1998, hvorefter Byggeselskab Mogens de Linde overtog ejendommen og videreudviklede denne til nuværende kontorer og butikker. Ejendommen blev totalt ombygget og renoveret i perioden 1998-2000, og har siden gennemgået flere istandsættelser såvel inde som ude, idet facader løbende
vedligeholdes. Byggeriet er opført i murede ydervægge, hvilke er pudset og malet. Tag er built-up tag belagt med tagpap. Tagrender og nedløb er af zink. Vinduer er aluminiumsvinduer med termoglas. Enkelte mindre vinduer er påført som trævinduer med termoglas.

Lejemålet
Lejemålet er velegnet til mange brancher, herunder webshop med pluklager, dansestudie, undervisning, agentur/handel, showroom/butik, callcenter, reklame eller IT-virksomheder, hvor der kan skabes et dynamisk miljø i det store rum, samtidig med mulighed for at find ro i et af de tilbagetrukne kontorlokaler.
Lejemålet rummer et stort åbent kontor/showroom miljø, tre mindre kontorer som også kan benyttes til lager, mødelokale, tekøkken, toiletter og bruseniche.

Lejemålet kan entreres via et af de to indgangspartier, som forefindes i begge ender af ejendommen. Lokalerne overtages nymalet med nyslebne gulve, og kan overtages
fra 1. december 2021 eller efter nærmere aftale.

Forslag til anvendelse

Undervisning
Kontorer

Økonomi

Årlig leje
399.879,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
472.884,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
39.407,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.004,-
Årlige driftsudgifter kr.
73.005,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
155,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
471 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Tekøkken
Lounge
Mødelokale
P-plads
Toiletter
Lager
Kontor
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Maj2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere