SENEST SET
FAVORITTER

Dagmar Petersens Gade 101, 8000 Aarhus C

Perfekt beliggende restaurant med stort

862.225,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Kasper Søby
Telefon +45 2166 XX XX Se nummer
E-mail xx@olavdelinde.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 5-161-1012Type : Hotel & Restaurant

Drømmer du om at blive en del af Aarhus Øs nye populære erhvervsområde? Vi udlejer netop et fedt og rustikt lokale, der egne...

Dette erhvervslejemål er med sin hjørnebeliggenhed centralt ved det maritime miljø ved lystbådehavnen. Her er både udsyn til lystbåde, sejlsport og SUP-entusiaster. Du flytter ind i et spritnyt lejemål, hvor charmen brager ind i lokalet fra det omkringliggende miljø. Her får du bl.a.: 306 m² restaurant og 70 m² sydvestvendt udeserveringsareal Store facadevinduer med god udsigt og eksponeringsmuligheder Stort offentligt parkeringsareal i kælderplan til kunder Overtagelse fra 01.09.2022 Lejemål: Færdiggørelsen af 2. etape af SHIP er igangsat, og vi er nu klar til at udleje den sidste restaurant på én af Aarhus Ø's bedste placeringer. Lejemålet overtages i færdig stand med grå epoxygulve, mørke troldtektlofter, som bidrager til god lyd og godt indemiljø samt fine detaljer som blotlagte betonsøjler og stilede lamelvægge. Lejemålet indrettes med stor restaurant med barområde, selvstændigt selskabslokale samt stort køkken. Personalefaciliter er beliggende i kælderplan, hvor der også vil være mulighed for at leje lagerplads. Den centrale beliggenhed giver en unik synlighed og stor eksponeringsflade for de forbipasserende. Som prikken over i'et har lejemålet et lækkert sydvestvendt udeareal på omtrent 70 m2, der egner sig helt perfekt til udeservering. Beliggenhed: Ejendommen rummer i alt 202 højkvalitets ejerlejligheder. I stueplan er der indrettet 10 erhvervslejemål, hvoraf 1. etape bestående af fire lejemål er udlejet – herunder en fiskerestaurant med socialdining koncept, gourmetrestauranten Grehlin, den kosmetiske og plastikkirurgiske klinik Lift samt livsstilsbutikken Wo Clé, der sælger herre- og dametøj samt boliginteriør. Med sin nære placering til bugten er vandsport i alverdens afskygninger blevet en del af bydelens gadebillede – hverdage som weekender. Nationale og internationale events og konkurrencer er derfor også en del af bydelens maritime DNA. Bydelen bruges dog også i stor stil til hygge og afslapning og besøges årligt af tusindvis af mennesker. Visualiseringerne er fra tilsvarende lejemål.  

Forslag til anvendelse

Restaurant

Økonomi

Årlig leje
758.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
862.225,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
71.852,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.275,-
Årlige driftsudgifter kr.
104.225,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
275,-

Lokalet

Etage areal
379 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Parkeringsareal
Selskabslokale
Køkken

Teknik

Lift

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere