SENEST SET
FAVORITTER

Dagmar Petersens Gade 91, 8000 Aarhus C

Koldt køkken i bedste beliggenhed

200.200,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Marie Nørgaard
Telefon +45 9215 XX XX Se nummer
E-mail xx@olavdelinde.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 5-16-1011Type : Hotel & Restaurant

Velkommen til SHIP på Aarhus Ø. Dette eksklusive lejemål, giver dig muligheden for at åbne øéns nye kolde køkken med en tren...

Erhvervslejemålet er med sin hjørnebeliggenhed centralt ved det maritime miljø ved havnen. Her er både udsyn til lystbåde, sejlsport og SUP-entusiaster. Du flytter ind i et spritnyt lejemål, hvor charmen brager ind i lokalet fra det omkringliggende miljø. Her får du bl.a.: Tårnhøj eksponering i den populære bydel, Aarhus Ø Lyst og lækkert indflytningsklart lejemål Beliggende i havnært område Stort offentligt parkeringsareal i kælderplan til kunder Lejemål: Færdiggørelsen af 2. etape af SHIP er igangsat, og der er nu kun ét lejemål tilbage, som giver dig muligheden for at have et koldt køkken i form af enten en kaffe- eller en vinbar. Lejemålet består af et regulært lokale, samt et personalerum med tekøkken og eget toilet. I baglokalet kan man nyde godt af dagslys, og der er desuden mulighed for at oprette en kontorplads. Der er i lejemålet ikke mulighed for at etablere et produktionskøkken, men skulle man ønske sig mere opbevaringsplads, er der rig mulighed for leje af et lagerlokale i kælderplan. Lejemålet overtages i færdig stand med grå epoxygulve, mørke troldtektlofter som bidrager til god lyd og et godt indemiljø samt fine detaljer som blotlagte betonsøjler og stilede lamelvægge. Beliggenhed: Ejendommen rummer i alt 202 højkvalitets ejerlejligheder. I stueplan er der indrettet 10 erhvervslejemål, hvoraf 1. etape bestående af fire lejemål er udlejet – herunder en fiskerestaurant med socialdining koncept, gourmetrestauranten Grehlin, den kosmetiske og plastikkirurgiske klinik Lift samt livsstilsbutikken Wo Clé, der sælger herre- og dametøj samt boliginteriør. Med sin nære placering til bugten er vandsport i alverdens afskygninger blevet en del af bydelens gadebillede – hverdage som weekender. Nationale og internationale events og konkurrencer er derfor også en del af bydelens maritime DNA. Bydelen bruges dog også i stor stil til hygge og afslapning og besøges årligt af tusindvis af mennesker. Visualiseringerne er fra tilsvarende lejemål. Overtagelse fra 01.08.2022 Der er der parkeringsmuligheder i kælderplan.

Forslag til anvendelse

Vinbar

Økonomi

Årlig leje
176.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
200.200,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
16.683,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.275,-
Årlige driftsudgifter kr.
24.200,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
275,-

Lokalet

Etage areal
88 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Tekøkken
Parkeringsareal
Lagerlokale
Køkken

Teknik

Lift

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere