SENEST SET
FAVORITTER

Søren Frichs Vej 7, 8000 Aarhus C

Take away/detail lejemål på Godsbanen

264.450,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8620 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 2111222Type : Hotel & Restaurant

Super beliggende nytTake-away/detail lejemål på Godsbanen i Aarhus C

På bedste beliggenhed i byens nye eksklusive boligområde "Brokvarteret" på Godsbanearealerne udbydes nu dette helt nye lejemål i eksklusiv ejendom tegnet af arkitektfirmaet C. F. Møller.

Lejemålet er placeret i "Godsbanehuset" med stor synlighed midt i dette nye bydelskvarter på hjørnet af Dirch Passers Gade og Søren Frichs Vej i den nye bydel på Godsbanen i Aarhus centrum. Området er i gang med en transformation fra tidligere erhvervsområde til et hipt byområde, hvor kulturelle og kreative aktiviteter udfolder sig i de gamle godsbanebygninger side om side med nye butikker og boliger, ny Arkitektskole og spændende kontormiljøer, som alt sammen bidrager til at bydelen er ved at udfolde sig ud som et nyt tyngdepunkt i centrum af byen, som har fået navnet Aarhus K - hvor K står for kreativitet og kultur.

Godsbanearealerne er blevet sit eget helt særlige sted, et bykvarter med byliv, byrum og bygninger. Det er både et børnevenligt kvarter, hvor der både er plads til mange børnefamilier og andre beboere og deres gøremål samt til butikker, caféer og arbejdspladser. Men også et område, hvor der samtidig er tænkt over, hvordan der bliver plads til alle de skæve, kreative idéer, som udfolder sig omkring kulturproduktionscenteret på den gamle Godsbanegård.

Nye markante og velkendte bygninger som f.eks. "Æggepakkeriet", "New Aarch" (Den nye Arkitektskole i Aarhus) ligger i samme område som dette lejemål ligesom Lidl´s nye hovedkvarter med mange arbejdspladser er under opførelse.

Fuldt udbygget kommer der til at bo omkring 10.000 mennesker i det nye brokvarter langs Søren Frichs Vej, hvilket vil betyde en befolkningstilvækst på næsten 80%. Bydelen vil på sigt have knap 5.000 flere indbyggere end Frederiksbjerg.

Lejemålet henvender sig til en lejer, der ønsker at være et nyt samlingspunkt for kvarterets mange beboere, studerende på Arkitektskolen, brugere af Godsbanen samt ansatte hos f.eks. Lidl. Lejemålet er velegnet til detailhandel samt f.eks. eksklusivt madsalg som f.eks. brødudsalg, isbar, sushi, coffeeshop m.m.

Ny lejer har mulighed for selv at kunne være medbestemmende på selve indretningen af lokalerne. Lejer har endvidere mulighed for egen p-plads i ejendommens p-anlæg samt leje af 30 m² lagerrum.

Forslag til anvendelse

take away
Café

Økonomi

Årlig leje
258.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
264.450,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
22.038,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.050,-
Årlige driftsudgifter kr.
6.450,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
50,-

Lokalet

Etage areal
129 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3065 m²

Faciliteter

Lagerrum
P-plads

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere