SENEST SET
FAVORITTER

Søren Frichs Vej 36C, 8230 Åbyhøj

Frichsparkens nye café

177.804,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Kasper Søby
Telefon +45 2166 XX XX Se nummer
E-mail xx@olavdelinde.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 5-30-1004Type : Hotel & Restaurant

Drømmer du om at åbne en café i Aarhus største erhvervspark? Så har du nu muligheden for at leje lokaler til netop dette for...

- En sjælden udbudt mulighed- God eksponering ud til Søren Frichs Vej- Et lejemål med stort potentiale- En del af et attraktivt erhvervsområdeHer får du 178 m2 med et stort potentiale! Med sin placering i Frichsparken er lejemålet omringet af erhverv, og som der bliver bygget boliger på begge sider af Frichsparken, rykker Aarhus centrum gradvist tættere på. Eftersom lejemålet befinder sig i byen største erhvervspark, er der allerede fra start en solid base for at skabe et godt kundegrundlag. Derudover er lokalerne placeret lige ud til den trafikerede Søren Frichs Vej, hvilket giver lejemålet en god eksponering. Lejemålet ligger desuden tæt ved grønne, rekreative områder i form af blandt andet det grønne areal ved Aarhus Å og Brabrandstien. Området omkring Aarhus Å tiltrækker dagligt mange besøgende, som med den rette markedsføring passende kunne slå vejen forbi.Lejemålet har de sidste mange år været benyttet til café og catering, hvorfor mange allerede forbinder adressen med disse formål. Her er et lejemål med potentiale til at agere både frokostcafé, restaurant, catering, takeaway-sted og kaffebar. Hvis der skal afholdes arrangementer i lejemålet, kan det huse omtrent 40 siddende gæster. Dertil er det muligt at oprette buffet i det tilstødende lokale, ligesom det også vil være muligt at oprette et dansegulv til de danseglade gæster senere på aftenen.Lejemålet består af et indgangsparti, et køkken, personaletoilet, gæstetoiletter, og et spiseområde for gæster. Dertil har lejemålet også kælder til opbevaring. Køkkenet indeholder 3 separate køkkenvaske til både kød, grønt og opvask. Derudover er der plads til komfur, ovn, køleskab og fryser samt en disk til udlevering af mad.Området: Frichsparken I den gamle togfabrik på Søren Frichs Vej ligger det dynamiske erhvervsområde Frichsparken i Åbyhøj – blot få hundrede meter fra Aarhus C. Med sine mere end 40.000 m2 er Frichsparken byens største erhvervspark og rummer en stor klynge af alsidige virksomheder, der spænder lige fra advokatfirmaer til almennyttige organisationer. Ejendommenes varme og energiske gule farver vidner om et område fyldt med liv, og med sin centrale placering nær både Silkeborgvej og Vestre Ringgade er området tilmed let at komme til både i bil, på cykel og med offentlig transport. I Frichsparken er der derudover både betalingsparkering og mulighed for leje af fast plads.

Forslag til anvendelse

Café
catering
Restaurant
takeaway
Catering
Kaffebar

Økonomi

Årlig leje
160.200,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
177.804,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
14.817,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
999,-
Årlige driftsudgifter kr.
17.604,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
99,-

Lokalet

Etage areal
178 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Kælder
Køkken

Teknik

Fryser
Komfur
Køleskab

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere