SENEST SET
FAVORITTER

Dagmar Petersens Gade 101, 8000 Aarhus C

Flot café med 80 m² udeareal mod sydvest

575.700,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Kasper Søby
Telefon +45 2166 XX XX Se nummer
E-mail xx@olavdelinde.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 3-16-1010Type : Hotel & Restaurant

Drømmer du om at åbne Aarhus Øs nye café? Og samtidig flytte ind i et velbesøgt område med et stort, uudnyttet kundepotentia...

Erhvervslejemålet er med sin beliggenhed yderst mod Esther Aggebos Gade centralt placeret ved det maritime miljø med udsyn til lystbåde, sejlsport og SUP-entusiaster. Du flytter ind i et spritnyt lejemål, hvor du kan sætte dit eget præg på indretningen og materialevalg, og hvor charmen brager ind i lokalet fra det omkringliggende miljø.   303 m² 80 m² udeservering med sublim udsigt til de mange aktiviteter i havneindløbet og lystbådehavnen Sydvendt placering og store facadevinduer sikrer solrige, lyse lokaler God mulighed for lager i kælderplan og mulighed for at leje p-pladser i bygningens parkeringskælder Let at komme til og fra lejemålet, gode parkeringsmuligheder og offentlig transport tæt på lejemålet.   Lejemålet har med sin centrale beliggenhed en for området unik synlighed og eksponeringsflade overfor forbipasserende. Det giver enorme potentialer for dig, der ønsker at åbne:   Café, brunchcafé, delemadskoncept. En hyggelig vinbar – eventuelt i kombination med ovenstående. Lige om lidt - i 2021 - står SHIP færdig, og så er din café underbo til 400-500 mennesker, der får sit nye hjem i samme bygning.   Med sin nære placering til bugten er vandsport i alverdens afskygninger blevet en del af bydelens gadebillede – hverdage som weekender. Her findes byens stemningsfyldte lystbådehavn, Aarhus Internationale Sejlsportscenter, Havnebad, lystfiskere, havsvømning, wakeboard, roere, SUP-surfere og vinterbadere. Nationale og internationale events og konkurrencer er derfor også en del af bydelens maritime dna. Bydelen bruges dog også i stor stil til hygge og afslapning.

Forslag til anvendelse

Vinbar

Økonomi

Årlig leje
575.700,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
575.700,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
47.975,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.900,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
303 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Parkeringskælder
Sydvendt
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK