SENEST SET
FAVORITTER

Ankersgade 12, 8000 Aarhus C

Lejemål til restaurationsformål

499.472,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Kasper Søby
Telefon +45 2166 XX XX Se nummer
E-mail xx@olavdelinde.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 6-326-6Type : Hotel & Restaurant

Drømmer du om at åbne en café eller et bageri i et aktivt og innovativt miljø? Vi er ved at renovere det tidligere postdistr...

Som en del af vores spændende projekt på Ankersgade, udbyder vi et nyt og interessant erhvervslejemål, der ville egne sig perfekt til enten et bageri eller en café. Lejemålet er en selvstændig garagebygning, der hidtil har stået rå og urørt hen. Derfor er vi i gang med at renovere lejemålet, men de ydre rammer er der allerede; her er både højt til loftet, godt lysindfald og en brugbar indretning.- Interessant lejemål i tidligere garagebygning- Stort kundepotentiale i nærområdet- Placeret i historisk ejendom- Gode tilkørselsforholdLejemålet består som udgangspunkt af et selvstændigt kontor, et tekøkken, 2 toiletter og et stort lokale. Lokalet er på nuværende tidspunkt delt i to, så man både har en butiksdel og en lagerdel, men det er dog også muligt at fjerne opdelingen af lokalet. Eftersom vi stadig er i fuld gang med at renovere ejendommen, er der mulighed for at få indflydelse på indretningen, så den imødekommer netop dine behov. Derudover er det også muligt at leje et udeareal.Visionen for den gamle postcentral er at give den nyt liv. Dette er allerede godt undervejs med lejere som både Aarhus Boulders og FitnessX, der er med til at skabe et dynamisk og aktivt miljø. Med op imod 15.000 dagligt forbipasserende og en eksponering mod Værkmestergade og Banegraven, er der desuden rig mulighed for en bred markedsføring og en god eksponeringsflade. Derudover findes der i ejendommens nærmiljø et ældrecenter, en masse lejligheder og Frederiksbjerg Bypark.Ejendommens beliggenhed på Frederiksbjerg, sikrer en utrolig central men samtidig praktisk placering. Lejemålet er blandt andet placereret tæt ved flere indfaldsveje – både fra midtbyen og fra motorvejsafkørsel. Ejendommen har gode parkeringsmuligheder med mulighed for at leje en fast plads. Derudover ligger det blot 2 min fra Bruuns Galleri i bil og 800m via stisystem fra Banegården.

Forslag til anvendelse

Café

Økonomi

Årlig leje
456.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
499.472,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
41.623,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.643,-
Årlige driftsudgifter kr.
43.472,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
143,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
304 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Tekøkken
Parkeringsmulighed
Toiletter
Kontor
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK