SENEST SET
FAVORITTER

Dirch Passers Gade 34, 8000 Aarhus C

Nyopført café/take away i Aarhus C

124.600,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 87309 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81100014Type : Hotel & Restaurant

Nyopført café/take away med god beliggenhed i Aarhus C

•Nyopført café/take away med attraktiv beliggenhed
•God synlighed
•Klar til café/take away drift m. udsugning, handicaptoilet mv.
•Udeserveringsmulighed
•Nyt område med mere end 300 nye boliger, erhverv, arkitektskole, mv.

Leder du efter det rette sted at åbne en hyggelig café eller take away, så er Dirch Passers Gade 34 en mulighed du ikke må gå glip af. Lejemålet ligger på hjørnet af Dirch Passers Gade og Otto Brandenburgs Gade og består i et nyopført lokale. Dirch Passers Gade 34 udgør en del af det samlede projekt: ”Trianglen”, der består i et nyt og spændende område i Aarhus C, der er i rivende udvikling.

Lejemålet udgør i alt ca. 53 kvm, som i dag består i ét stort lokale i ét plan. I samarbejde med udlejer indrettes lejemålet i øvrigt med toiletkerne, ventilation, gulve, vægge samt loft og du har dermed mulighed for at sætte de eget præg på din nye café/take away. Foran lejemålet, lige ud til Helle Vinklers Plads, er der plads til udstilling, udeservering mv. og der er dermed grundlag for at skabe en hyggelig oase, der kan ”tiltrække” beboere, forbipasserende mv.
Der er klargjort til café drift.

Lejemålet entreres direkte fra facaden og har med sit store vinduesparti god eksponering og synlighed fra både Dirch Passers Gade. Af personale vil lejemålet også kunne entreres fra opgangen i Dirch Passers Gade 36.

Med beliggenhed på Trianglen, har lejemålet adresse i et af de mest interessante områder i Aarhus C. Trianglen består af mere end 300 nye boliger samt flere erhvervslejemål, herunder bl.a. en helt ny Rema 1000 samt 3 større erhvervslejemål ud mod Søren Frichs Vej.

Lokalområdet i øvrigt undergår i disse år en større udvikling, ligesom Aarhus Kommunes areal ved den gamle godsbane omdannes til bl.a. boliger, ny arkitektskole, erhverv samt andre institutioner. Hele området omkring nærværende projekt omdannes til overvejende etageejendomme med lejligheder i alle segmenter. Samtidigt udvikles der ved Daubjergvej og ved Falck-grunden, umiddelbart overfor Trianglen. Sammen med allerede opførte boliger i nærheden – Ceres Byen og Åhusene, vil Trianglen inden for den nærmeste fremtid udgøre en ny og attraktiv bydel med en masse liv fra bl.a. beboere, brugere af uddannelsesinstitutionerne, butikker, caféer mv.

Dirch Passers Gade krydser Søren Frichs Vej, der udgør hovedåren ind til centrum. Søren Frichs Vej omdannes til en gade af bymæssig karakter med beplantning, parkeringslommer og byliv med små opholdszoner og åbne facader i stueetage. Alt sammen forhold, som medvirker til at gøre Trianglen attraktiv og indbydende.

Forslag til anvendelse

take away

Økonomi

Årlig leje
114.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
124.600,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
10.383,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.351,-
Årlige driftsudgifter kr.
10.600,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
200,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
53 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Handicaptoilet

Teknik

Udsugning
Ventilation

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK