SENEST SET
FAVORITTER

Ingerslevs Boulevard 21, 8000 Aarhus C

Klinik / Kontor / Butik - til leje

132.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8620 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 2208212Type : Detailhandel/butik

110 m² til leje - bedste beliggenhed centralt på Frederiksbjerg, Aarhus C

Nu udbydes dette meget fine og velindrettede lejemål beliggende centralt på Frederiksbjerg til leje. Lejemålet er beliggende meget synligt i markant rødstenshjørneejendom ved Ingerslevs Boulevard og Chr. Wærums Gade.

Lejemålet overtages nymalet og med helt nye flotte trægulve. Lejemålet udgør 110 m² og er momsfrit.

Lejemålet henvender sig til mange former for anvendelse herunder butik, kontor og klinikformål. Lejemålet er endvidere anvendeligt til mindre produktion af forskelligt kunsthåndværk og/eller galleri.


Ingerslevs Boulevard strækker sig fra Odensegade ned til området, hvor Skt. Lukas Kirke ligger og videre med sin beplantede midterrabat ned til de Mezas Vej ved Harald Jensens Plads. Lejemålet er beliggende tæt ved den store trafik til Aarhus Svømmestadion og Frederiksbjerg Idrætscenter.

Torvet på Ingerslevs Boulevard er et af de største og mest levende torve i Danmark. Udover et stort udvalg af grønsager, frugt og blomster er der også salg af ost, kød, udplantningsplanter og forskelligt slags kunsthåndværk. Man kan opleve en nærmest sydlandsk stemning under åben himmel og gøre en god handel. Torvesalget på Ingerslevs Boulevard byder på friske varer, folkeliv og masser af stemning fra cirka 60 boder. Mange af produkterne er hjemmelavede af små og større producenter.

Frederiksbjerg er en by i byen. Kvarteret er meget attraktivt, fordi det ligger lige op ad Marselisborgskoven og stranden og stadig som en del af det inderste Aarhus C med et væld af shoppingmuligheder lige uden for døren, hvilket gør det ideelt og nemt at forene byliv med natur, hav og smukke omgivelser

Frederiksbjerg er kendetegnet ved at have gode transportmuligheder, idet der er meget kort afstand til bybusser og banegård, samt hurtig forbindelse til Aarhus Syd Motorvejen, der er forbundet med Østjyske Motorvej. En unik kvalitet ved kvarteret er dets placering mellem det inderste Aarhus C og naturen, hvor Marselisborg strand og Dyrehaven, samt Marselisborgskoven kan nås inden for få minutter.

En del af det store antal af parkeringspladserne på Ingerslevs Boulevard omdannes om onsdagen og i weekenden omdannes til torve- og loppemarkedet. Alt dette er med til at gøre Frederiksbjerg til en af de mest eftertragtede og attraktive bydele i Aarhus, hvor mange mennesker ønsker at bosætte sig. Pr. 1. januar 2022 var der 17.126 indbyggere på Frederiksbjerg.

Forslag til anvendelse

Klinik
Butik

Økonomi

Årlig leje
132.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
132.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
11.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.200,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
110 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
476 m²

Faciliteter

Trægulve
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere