SENEST SET
FAVORITTER

Graven 23, 8000 Aarhus C

Drømmer du om butik i Aarhus' nok mest charmerende kvarter?

192.456,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Jacob Cailani Ladefoged
Telefon +45 8616 XX XX Se nummer
E-mail xx@delinde.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: GRAVEN_23_ST_THType : Detailhandel/butik

I Latinerkvarterets handelsgader med specialbutikker, kaffebarer og caféer udbydes nu denne mulighed for at drive butik.

Det stilfulde kvarter er af mange kendt for sine charmerende, farverige bygninger og det pulserende shoppeliv. Med brostensbelagte, krogede og snorede gader, inviteres kunderne elegant indenfor til shopping og caféliv i de gamle, skæve byhuse. Allerede i 1800-tallet var kvarteret centrum for intensiv handel, men især i 1980’erne fik området en genoplivning, hvor restauratører og handlende opdagede charmen ved de snoede gader med den idylliske og smukke fremtoning.

Området
Graven er åren i Latinerkvarteret og forbinder de andre smalle stræder med hinanden. Den charmerende og travle handelsgade er omgivet af specialforretninger, butikker, caféer, kaffebarer og boligområde. Eksisterende nabobutikker til lejemålet udgør tøjbutikker samt omkringliggende kaffebarer, caféer og specialbutikker. Graven er let tilgængelig på cykel og til fods, ligesom bussen kører i gåafstand til og fra lejemålet ved Nørregade og Skovvejen. Desuden kan lejemålet også tilgås med bil i ensrettet gade i retning fra Mejlgade mod Klostergade.

Ejendommen
Karetmagergården, som har facade ud til Graven er opført i 1879 af karetmager C. Hansen. Efter Byggeselskab Mogens de Lindes overtagelse, har gården fået en gennemgribende renovering, således bygningerne er blevet moderniseret tilbage til den flotte originale stil. Fra facadebygningen kan man via. et bredt portparti tilgå den pæne brostens belagte gårdsplads, som er omgivet af gulpudset bygninger. Midt i gårdspladsen står et smukt småblandet lindetræ.

Lejemålet
Lejemålet overtages istandsat og henvender sig til virksomheder, der ønsker en unik placering midt i Aarhus' nok mest charmerende handelsgade. Lejemålet er velegnet til butik og showroom, og består af to etager på i alt 99 m2. Stueetagen er indrettet med fælles indgangsparti, butiksgulv, køkken og toilet. Kælderen er opdelt i to rum, oplagt til lager og kontor.

Af hensyntagen til naboer og lugtgener kan ny lejer ikke forvente at producere eller sælge mad, krydderier og anden forarbejdelse med fødevarer, herunder pizza, fast food, sandwich, fisk, fødevarer, take away og andet mad.

Forslag til anvendelse

Butik
Tøjbutik
Café
Showroom
Butikker
Take away

Økonomi

Årlig leje
166.815,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
192.456,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
16.038,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.944,-
Årlige driftsudgifter kr.
25.641,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
259,-

Lokalet

Etage areal
99 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Indgangsparti
Gårdsplads
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Okt2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere