SENEST SET
FAVORITTER

Sønder Allé 5, 8000 Aarhus C

Flot butik nær strøget !

217.500,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 90200173720Type : Detailhandel/butik

 

Butikken er beliggende på Sønder Allé 5 - en beliggenhed der er meget tæt på Strøget og ikke mindst Park Allé som er et knudepunkt for den offentlige transport i Aarhus. Der er endvidere kort afstand til både tog og Letbanen, og ikke mindst gode parkeringsmuligheder i bl.a. Bruuns Galleri og Scandinavian Center få minutters gang herfra. Denne beliggenhed er for dig som ønsker en yderst central beliggenhed og hvor profilering af din virksomhed og brand er i høj prioritet - denne placering giver dig stor synlighed.

Butikken er opført med en flot og stilren facade i glas med indgang i lejemålets venstre side. Der er glas fra gulv til loft hvilken giver butikken et fantastisk naturligt lysindfald og ikke mindst en fornemmelse af mere plads end arealet egentlig foreskriver. Butikken har et samlet areal på ca. 111 m² hvoraf de ca. 56 m² er beliggende i underetagen. I denne butik har både stueplan og underetage været anvendt af den tidligere lejer (frisørformål) og uanset hvad du har tænkt dig at lave i disse lokaler, så hænger de to plan rigtig godt sammen idet der er monteret en intern trappe der både er kundevenlig og endvidere giver naturligt lys til underetagen.

Lejemålet har naturligvis adgang til gode toiletfaciliteter og har rigtig mange anvendelsesmuligheder. Lejemålet kan desværre ikke anvendes til restauration af nogen art, herunder café, takeaway eller lignende.

Kontakt venligst medvirkende ejendomsmægler danbolig Erhverv Aarhus - Lars Kjær - for en uforpligtende og fortrolig snak omkring mulighederne på tlf. 2212 1522 eller for nærmere materiale på lars.kjaer@danbolig.dk

Lejemålet er udbudt med en trappeleje hvor der gives rabat på 1. års leje jf. lejeopstillingen.

Forslag til anvendelse

Butik
Café

Økonomi

Årlig leje
217.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
217.500,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
18.125,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.959,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
111 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
496 m²

Faciliteter

Parkeringsmulighed
Toiletfaciliteter

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Maj2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere