SENEST SET
FAVORITTER

Store Torv 14, 8000 Aarhus C

Hermed udbydes en særdeles attraktiv beliggenhed på Store To

325.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 90200173679Type : Detailhandel/butik

Hermed udbydes en særdeles attraktiv beliggenhed på Store Torv i hjertet af Aarhus.

Butikken er beliggende i en smuk og mondæn ejendom på det centrale Store Torv. Butikken er opført med en meget stor glasfacade som giver butikken en unik mulighed for at profilere din virksomhed. Du får som naboer mange stærke og velkendte brands som f.eks. Ditur, Tiger Of Sweden, Imerco og COS. Denne beliggenhed er for dig som ønsker en fremragende og ikke mindst synlig beliggenhed på Store Torv, som også er den del af den naturlige strøgtur i Aarhus. Beliggenheden er med kort afstand til gode parkeringsmuligheder i f.eks. Magasin, gode offentlige transportmuligheder med både bus og letbane.

Butikken på ca. 90 m² er indrettet med en smukt salgsareal i stueplan på ca. 50 m² hvor lejemålet er renoveret med respekt og både flotte træpaneler og glaslofter er bevaret. Stueplanet er fuldstændig regulært indrettet således du får en maksimal anvendelsesgrad af lokalerne. Der er fra selve butikken adgang via dobbeltdøre til yderligere salgsareal, som kan aflukkes efter behov, eller blot integreres som en del af butikkens salgsareal. Der er fra stueplan direkte adgang via trappe til lejemålets underetage på ca. 40 m² der med fordel kan anvendes til nærlager og så er der ligeledes rigtig gode personalefaciliteter bestående af te-køkken samt toilet.

Denne butik er oplagt til dig som ønsker at åbne en butik på en eksklusiv beliggenhed, i et mondæn butikslokale hvor du har mulighed for at synliggøre dit koncept via den store daglige trafik i området. Lejemålet kan ikke anvendes til restaurationsformål af nogen art.

Hvis du ønsker at høre mere om disse spændende og sjældent udbudte lokaler, så kontakt venligst danbolig Erhverv Aarhus - Lars Kjær - for en uforpligtende og fortrolig snak på tlf. 2212 1522 eller for nærmere materiale på mail: lars.kjaer@danbolig.dk.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig leje
325.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
325.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
27.083,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
3.611,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
90 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
973 m²

Faciliteter

Glasfacade
Toilet
Parkeringsmulighed
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Feb2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere