SENEST SET
FAVORITTER

Ryesgade 33, 8000 Aarhus C

Butik på 261 m² inkl. lager til leje i Aarhus

486.504,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Rasmus Pedersen
Telefon +45 8675 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 15454-2018Type : Detailhandel/butik

Lyst, stort og luftigt lejemål i 2 plan i Aarhus gågade - Store, regulære rum - Central placering - Gode muligheder

Området:
I sprænger skalaen, når det kommer til placering. I får et mere end glimrende flow af kunder fra starten af gågaden, der forbinder jer smart og nemt med Aarhus Hovedbane, der ligger godt 50 meter fra jeres store vinduesfacade. Det er en fantastisk livlig placering, der bliver de glædedelige arbejdsrammer, og allerede bylivet giver liv, kraft og gåpåmod til en moderne og glidende hverdag. Fra den brede gågade placerer I jer i smørhullet mellem Bruuns Galleri, Street-Food-markedet, Rådhusparkens grønne arealer og resten af byen, der altid er i rivende udvikling. Således er det en utroligt attraktivt beliggenhed, og det er svært at finde minusser ved at hoppe med på bølgen, der lover en ustoppelig summen og et evigt liv i gaderne.

Ejendommen:
Selve bygningen går i et med gadebilledet, der prydes af ældre ejendomme fra start 1900-tallet. Zoomer vi ind på jeres fremtidige arbejdsgang, så er det store vinduespartier, der inviterer nærmere. Derfor bliver det nemt at udstille jer fra bedste side; især fordi I placerer jer helt rigtigt på solsiden med et godt lysindfald, der giver en pragtfuld arbejdsgang i fantastisk illuminerede lokaler.

Lejemålet:
Ud over, at lokalerne er utroligt lyse, så er de også yderst behagelige med højt til loftet og en super indretningsvenlighed, der venter jer. Gode rum giver sublim plads til jeres salon, og faktisk vil lokalerne også tage sig godt ud som både butik eller noget helt tredje; det er store, regulære rum, I kan forvente jer. Ud over store arealer til selve butikken, salonen eller showroomet, som I får mange af også i den flotte og yderst brugbare kælder, så venter der jer også vaskerum, toilet og personalerum. Der ér faktisk ikke et negativt ord at sige om denne perle, og derfor glæder vi os meget til at høre fra jer om potentialet for jeres planer for jer og jeres virksomhed.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig leje
486.504,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
486.504,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
40.542,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.864,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
261 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Kælder
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere