SENEST SET
FAVORITTER

Vestergade 5, 8000 Aarhus C

Fantastisk butik med optimal beliggenhed

452.500,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8620 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 2201372Type : Detailhandel/butik

Fantastisk butik med flot facade og optimal beliggenhed

Beliggenhed
I "hjertet" af Aarhus byder Nordicals Aarhus P/S velkommen til dette unikke lejemål placeret i en af de mest velkendte handelsgader. På Vestergade møder man butikker såsom Mulberry, Lloyd, & Other Stories samt Hørlyck Sko. Alle butikker emmer stor eksklusivitet, og alle butikker tiltrækker mange daglige kunder til gaden. Den brostensbelagte handelsgade signalerer i høj grad masser af detailliv samt et strøg, hvor mange nationale og internationale brands ønsker at placere en detailbutik.

Lejemålet
Lejemålet entreres direkte fra Vestergade. Den sorte butiksfacade er i 2016 blevet renoveret, hvilket betyder at både ejendommen og selve butikslokalet i den grad fremstår eksklusivt. Det regulære lejemål byder på mange muligheder, og den lette adgang til den meget brugervenlige kælder, med god loftshøjde og godt indeklima gør, at dette lokale tilbyder optimale muligheder for at drive sin detailforretning. Til lejemålet forefindes også en hyggelig gårdhave, som lejer har delvis brugsret til.

Latinerkvarteret er en del af det ældste Aarhus og en del af indre by. Det historiske område består af Badstuegade, Klostergade, Volden, Studsgade, Borggade, Rosensgade og Graven med Pustervig Torv som den ældre, centrale plads. Kvarteret er en selvstændig bydel i forlængelse af Strøget og er indrammet af Nørreport, Kystvejen, Store Torv og Guldsmedgade. Gaderne i området er snævre og brostensbelagte, hvilket giver en hyggelig og autentisk stemning, der kun kan beskrives som idyllisk og charmerende. Alligevel er Latinerkvarteret ét af de mest moderne og trendy steder i Aarhus, især når det gælder udvalget af mode- og designbutikker.

Særligt for Latinerkvarteret er de mange unikabutikker, der gør området helt specielt. Allerede i 1800-tallet var Latinerkvarteret centrum for intensiv handel, hvilket bydelen stadig er i dag, hvor mange forretningsdrivende har set potentialet i de charmerende gader og bygningernes særprægede karakter. Her kan du finde designertøj og brugskunst, mens du nyder den særegne skandinaviske stemning og de
mange små, hyggelige cafeer og baggårde, der ligger side om side i de historiske bygninger. Hvis man ønsker at kombinere shopping og kultur, er Latinerkvarteret stedet. De fleste, der shopper her, er på jagt efter god kvalitet og er dermed villige til at betale lidt ekstra for et godt produkt.

Graven er åren i kvarteret og forbinder de andre smalle stræder med hinanden. Butikkerne på gaden er mangfoldige, men dog alle med et eksklusivt twist. Fra Graven løber de to mest velkendte gader i Latinerkvarteret: Badstuegade og Volden. Her er dyre designervarer i fokus, hvor bl.a. Marc By Marc Jacobs er rykket ind, og det kendte modehus, Mads Nørgaard, fulgte i starten af 2018 trop. Graven løber ud i Klostergade, hvor mange af byens borgere søger til Føtex efter de daglige varer. Med til Latinerkvarteret hører også Borggade, der munder ud i Nørregade, hvorfor strækningen også har en del af områdets charmerende råhed.

Er du på udkig efter en unik ejendom, der enten kan være luksuriøs, autentisk eller have et twist, kunne Latinerkvarteret udmærket være den rette beliggenhed for dig. Samtidig er Latinerkvarteret en bydel i udvikling, hvilket fastslås med opførelsen af 120 lejligheder og en række mindre butikker og erhvervslokaler i området med tilhørende parkeringsanlæg.

Forslag til anvendelse

Café
Butikker
Butik

Økonomi

Årlig leje
416.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
452.500,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
37.708,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.500,-
Årlige driftsudgifter kr.
36.500,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
202,-

Lokalet

Etage areal
181 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Baggård
Gårdhave
Kælder
Parkeringsanlæg

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere