Værksteder til leje i Hjørring Kommune

Hjørring er beliggende i den nordlige del af Jylland i Vendsyssel og har et indbyggertal på godt 26.000 og fungere som et centralt handelssted for området. Dit værksted til leje i Hjørring vil derfor komme til at være placeret meget centralt for områdets aktiviteter. Oplandet består af mindre byer som Gjurup, Gårstrup, Lørslev og Harken. 

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Du kan finde et værksted til leje i Hjørring, som kan byde på meget plads

Mange værksteder til leje i Hjørring har en god størrelse med plads til det hele. Disse værksteder kan byde på mange kvadratmeter, hvor der både er administration, flere mødelokaler, værksted og en reception.

Denne type værksted til leje i Hjørring kan med fordel lejes af større virksomheder, som har behov for de ekstra kvadratmeter og forskellige lokaler og faciliteter. Som en større virksomhed der ofte har besøg af partnere og kunder, er sådanne værksteder en fordel, da man f.eks. ville kunne holde møder i mødelokaler uden forstyrrelser fra værkstedet.

Din virksomhed i Hjørring kan få tilknyttet en erhvervskonsulent

I Hjørring vil man gerne sørge for at din virksomhed får en tilpasset service. Dette betyder at du vil få tilknyttet en erhvervskonsulent til dit lejet værksted i Hjørring, som ville kunne rådgive dig om den branche du beskæftiger dig med.

I fællesskab finder I ud af, hvad der er bedst for dit værksted til leje i Hjørring. Det er vigtigt at virksomhederne i Hjørring får en let kontakt til kommunen, så der let kan etableres en form for samarbejde.

Dette samarbejde kan være med til at skabe mere succes for dit værksted til leje i Hjørring, ved at få et bedre/større netværk eller skabe en eksport af jeres produkter og services. 

Kort transport til Aalborg

Ved Hjørring ligger Hirtshalsmotorvejen, som føre til Aalborg, der ligger 50 km mod, der giver flere muligheder for dit værksted til leje i Hjørring. Her vil det være let at komme fra Aalborg og direkte hen til dit værksted - Transporttiden vil være ca. 40 min. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter værksteder til leje på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter værksteder til leje samt andre erhvervslokaler, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige værksteder til leje er gratis.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere værkstederne ud fra areal, lokaletype og husleje.

Hvilke typer erhvervslokaler til leje kan jeg finde i Hjørring?

Du kan finde mange forskellige ejendomme og erhvervslokaler i Hjørring. Det kan fx være værksteder, butikslokaler, kontorer, produktionshaller, restauranter osv.

Hvad kan jeg bruge et værksted i Hjørring til?

Du kan bruge et værksted til mange forskellige ting: det kan være et autoværksted, et værksted til snedkermøbler, et værksted til håndværk såsom kunst, smykker osv. Kun din fantasi sætter grænser for dit værksted i Hjørring.

Hvor kan jeg finde værksteder til leje henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige værksteder til leje i hele Danmark - herunder Hjørring. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over ledige værksteder til leje i hele Danmark.

Se Værksted til leje her: