Ledige virksomhedslokaler på Amager

Her på siden ser du alle, ledige virksomhedslokaler til salg, afståelse og leje på Amager. Ejendomstorvet er Danmarks største erhvervsportal med over 200 erhvervsmæglere, hvilket giver dig det bedste udbud af erhvervslokaler til kontor, butik, lager og mange andre ledige lokaler til erhvervsmæssig brug.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Find ledige virksomhedslokaler på Amager

I Øresund ved Sjællands østkyst finder vi Amager, som er en forbindelse mellem København, Sverige og resten af landet. Amager er derudover et område, som oplever en stor vækst og dertil også en stor interesse for at finde virksomhedslokaler til salg og leje på Amager.

Amager er et område i vækst

Frem til 2025 skal Amager, Nordhavnen, Valby og Carlsberg-grunden bebygges og skaffe plads til en øget folkemængde på 45.000 i København. Dermed må man sige, at Amager er i stor vækst både erhvervsmæssigt, men også i forhold til befolkningstilvækst.

God infrastruktur til dine erhvervslokaler på Amager

Der er masser af fordele ved at finde nye erhvervslokaler på Amager, da du har gode transportmuligheder i form af metroen, vandbusser samt almindelige busser. Derudover er der forbindelser direkte til Sverige og selvfølgelig Kastrup lufthavn, som er placeret på Amager.

Dertil er der gode cykelstier, mange broer og motorveje til og fra Amager.

Amagers byliv skaber liv omkring dine virksomhedslokaler

Amager har gode indkøbsmuligheder i form af blandt andet Fields, som har over 146 butikker samlet på et sted. Derudover er der også mange spændende lokationer omkring Amagerbro, Refshaleøen, Islands Brygge og meget mere.

Bylivet kan skabe de perfekte rammer for dine erhvervslokaler - særligt hvis du er i en branche, hvor du skal sælge en ydelse eller tjeneste, som kræver at mennesker kommer forbi dit område. Her tænker vi særligt på både hotel, restaurant og butik, som kan nyde godt af den store aktivitet i gaderne omkring lokalet.

Beliggenheden spiller en rolle for dine ledige lokaler

Gode lokaler er ikke altid nok, hvis de ikke passer til din virksomhed og din branche, og dermed ligger placeret dårligt. Drømmer du om et hotel, en butik eller en restaurant, bør disse placeres omkring gågader, i centre eller lignende. Har du planer om at finde et lager eller et værksted, kan disse med fordel ligge i et industri- eller erhvervsområde, mens et kontor både kan placeret i centrum eller i udkanten af byen.

Erhvervslokaler på Amager er en bred søgning, da Amager også indeholder byerne såsom Dragør, Kastrup, Tårnby med flere. Derfor er der rigeligt med muligheder for at finde erhvervslokaler på Amager:

Find erhvervslokaler til salg og leje på Amager

Lige nu ser du både søgeresultater for erhvervslokaler til leje samt virksomhedslokaler til salg på Amager. Er du både interesseret i ledige lokaler til salg og leje, skal du blot fortsætte din søgning her på siden. Har du derimod en præference i forhold til, hvorvidt du ønsker at købe eller leje nye erhvervslokaler, så læs med herunder.

Find lejemål til erhverv på Amager

Har du kun interesse for erhvervslokaler til leje på Amager, så kan du med fordel vælge kun at se de lokaler som er til leje. Det kan du gøre ved enten at klikke på knappen "Leje" oppe i vores filtermenu i venstre side, eller ved at klikke på linket.

Fordele ved lejemål på Amager

Det er ingen hemmelighed, at der findes en del fordele ved at leje erhvervslokaler frem for at købe og eje dem. Nogle af de fordele omhandler blandt andet fleksibilitet, lav risiko og nem budgettering.

Dette er blot nogle af de fordele, som du får som lejer af et udlejet lokale.

Find nye lokaler til salg

Mener du, at leje af erhvervslokaler er at smide penge lige ud af vinduet? Så er køb af erhvervslokaler nok mere for dig. Og der er da også mange fordele ved at købe og eje virksomhedslokaler, som blandt andet omhandler investering, mulighed for forbedring og indretning af dine erhvervslokaler samt profit:

Dette er blot nogle af de fordele, som du får ved at købe en ejendom til erhvervsmæssig brug. Du kan se alle ledige erhvervslokaler til salg i Vejle her på Danmarks største erhvervsportal.

Find de rette erhvervslokaler til din virksomhed og din branche

Når du har mulighed for at bladre igennem mere end 100 erhvervslokaler og virksomhedslokaler til salg og leje i Vejle, så giver det store udbud også mulighed for, at du kan finde netop de lokaler, som passer helt perfekt til dig og din virksomhed.

Find butik til salg og leje på Amager

Er du på udkig efter en butik til leje og salg på Amager, så se med her. Amager har nemlig mange attraktive områder, hvor det giver rigtig god mening at drive forretning. Dette inkluderer blandt andet at drive butik i storcentre eller ved populære gågader, hvor byliv og shopping er i centrum og eksponeringen er stor.

Find kontor og ledige kontorlokaler på Amager

Mangler du et kontor til salg og leje på Amager så er mulighederne uendelige. Uanset om du drømmer om et kontor på Islands Brygge, Ørestad, i Kastrup eller måske et helt fjerde sted, så kan du finde et kontor lige her.

Kontor lokaler til leje på Amager

Andre lokaler til erhverv på Amager

Butik og kontor er ikke de eneste lokaler til erhverv, som du kan finde på Amager. Vi har nemlig også:

Hvorfor skal du bruge Ejendomstorvet til at finde nye erhvervslokaler?

Ejendomstorvet videreformidler emner fra mere end 200 af landets ejendomsmæglere og ejendomsindehavere, så du er sikret det bredeste men også bedste udbud. Derfor er du også sikret de bedste forudsætninger for at finde lokaler på Amager hos Ejendomstorvet.

Endvidere er det helt gratis og uforpligtende at søge efter ledige virksomhedslokaler på Ejendomstorvet, ligesom du får kontaktinformation på de tilknyttede erhvervsmæglere.

Nem og effektiv søgning efter erhvervslokaler på Amager

Med mere end 100 forskellige erhvervslokaler til salg og leje, kan du selvfølgelig også gøre din søgning mere relevant og effektiv, hvis blot du gør brug af filtermenuen, som du finder oppe i venstre side.

I vores filtermenu kan du afgrænse dine søgeresultater ud fra følgende kriterier:

I takt med at du indstiller kriterierne for din søgning, vil du også kunne se at de viste resultater bliver mere relevante.

Lokaler til restaurant på Amager

Fremtidens erhvervslokaler

Har du gennemgået alle erhvervslokalerne uden at finde det lokale, som får di hjerte til at springe et slag over? Med en gratis profil og søgeagent kan du blive underrettet på e-mail omkring nye erhvervslokaler og ledige virksomhedslokaler på Ejendomstorvet. Alt du skal gøre for at oprette en profil er at angive din e-mail.

Herefter kan du se dine favoritter, oprette flere søgeagenter og se tidligere søgninger. Du kan selvfølgelig altid slette din profil og dine søgeagenter igen.

Få kontakt til erhvervsmægleren

Har du et særligt erhvervslokale i tankerne, kan du tage kontakt til den pågældende erhvervsmægler, hvis du ønsker yderligere information om udlejning eller køb, har spørgsmål til lokalet eller hvis du ønsker at få en fremvisning af lokalet.

Har du ikke et specifikt lokale i tankerne, men vil gerne finde en erhvervsmægler i nærheden, så kan du benytte vores Find mægler-funktion i menuen. Her kan du se alle erhvervsmæglerne, som er sorteret ud fra postnumre, så du nemt kan finde en mægler i lokalområdet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter virksomhedslokaler på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter erhvervslokaler til salg og leje, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige erhvervslokaler til leje er gratis.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere efter areal, lokaletype og husleje.

Hvilke typer erhvervslokaler til salg og leje kan jeg finde på Amager?

Du kan finde mange forskellige ejendomme og erhvervslokaler på Amager. Det kan fx være butikslokaler, kontorer, produktionshaller, restauranter osv.

Hvad kan jeg bruge et erhvervslokale på Amager til?

Du kan bruge et erhvervslokale til mange forskellige ting: det kan være et kontor, hotel, restaurant, butik, blandet bolig og erhverv osv.

Hvor kan jeg finde ledige erhvervslokaler henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige erhvervslokaler i hele Danmark - herunder Amager. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over ledige erhvervslokaler til salg og leje i hele Danmark.