Bavnevej 5, 7470 Karup J

Efterskole, højskole, kursusvirksomhed

5.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 70 20 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 2113VType : Hotel & Restaurant

Efterskole, højskole, kursusvirksomhed udbydes til salg

Kongenshus efterskole udbydes nu til salg. Her får du muligheden for at starte efterskole eller lignede koncept i gode og solide rammer.

NY PRIS!

Facade/Tag: Generelt er bygningerne i muret facade i gule sted, hovedbygningen er beklædt i eternitplader, Saddeltage delvis belagt med eternitplader samt skiffereternit.

Vinduer: Plastikvinduer monteret med termoruder.

Indretning:

Bygning 1 & 10 Hovedbygningen - Hovedbygningen fungere som administration og separat lærerafdeling med kontor, personalerum samt et soveværelse med eget bad. Bygningen huser ligeledes den gamle gymnastiksal, fælles rum, stor spisesal til 80 personer samt stort og funktionelt køkken med tilhørende kølerum m.m. Første salen er indrettet med 3 klasselokaler samt en fællessal.

Bygning 2 Drengefløj - Bygningen er indrettet med 16 værelser, fælles opholdsarealer, 8 toiletter samt 8 bade. Der er ligeledes et kælderareal med bade, som byens fodboldklub har benyttet til omklædning. Der er 40 sengeplader i bygningen

Bygning 3 Forstanderbolig - Flot villa i 3 etager. Entré med adgang til toilet, 2 stuer med direkte afgang til køkkenet, første salen rummer 2 værelser og et badeværelse med brus. Kælderen er indrettet med flere disponible rum til opbevaring. Egen carport og skur.

Bygning 4 Pigefløj - Bygningen er indrettet med 10 værelser, fællesareal med tekøkken, 6 toiletter samt 8 bade. Der er 40 sengeplader i bygningen

Bygning 5 Faglokaler - Bygningen er indrettet med faglokaler til fysik, billedkunst og træforarbejdning.

Bygning 6 Tidligere cykelskur, arealet er tilføjet til pigefløjen.

Bygning 7 Idrætshal - Bygning er indrettet med toiletter, omklædningsrum, stor idrætshal, motionsrum, mindre træningssal samt opbevaring af diverse idrætsudstyr. 1 salen er indrettet til 2 musiklokaler.

Bygning 8 Fyrrum - Ejendommene opvarmes af stokerfyr m. piller.

Bygning 9 Cykelskur - Bygningen er indrettet til cykelskur samt opbevaring af materialer til græsslåmaskine og diverse værkstøj.

Bygning 14 Lærerbolig - Bygningen er indrettet med entré, 2 værelser, badeværelse med brus, køkken og en dobbelt stue.

Bavnevej 12 Lærerbolig - Bygningen er beliggende på den anden side af vejen. Boligen er indrettet med entré med adgang til toilet og køkken, 2 stuer samt soveværelse med badeværelse med brus, første salen er indrettet med 2 værelser og et opholdsrum. Separat adgang til kælderen, carport samt have.

Opvarmning: Ejendommen opvarmes med piller i stokerfyr.

Særlige installationer: Industrikøkken.

Alarm: Ja. Køber skal selv sørge for tilkobling og opdatering af det nuværende anlæg.

Belysning: Fastmonteret belysning.

Udenomsarealer - befæstning - indhegning etc.: 2 stk. parkeringsarealer belagt med grus, gårdareal i græs med belægningssten imellem bygningerne, omkring idrætshallen findes større græsareal til udendørsaktiviteter.

Ejendommen sælges med sædvanlig fuld ansvarsfraskrivelse for et konkursbo, herunder for oplysninger indeholdt i nærværende salgsopstilling. Det bemærkes, at oplysninger vedr. forsyningsudgifter og drift m.v. er baseret på oplysninger fra den tidligere ledelse, og kurator ikke indestår herfor.

Økonomi

Pris i kr.
5.500.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
317.599,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
67,-

Lokalet

Etage areal
4763 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
36309 m²

Faciliteter

Køkken
Bad
Omklædning
Cykelskur
Fyrrum
Fællesareal
Toilet
Gårdareal
Motionsrum
Opholdsrum
Parkeringsareal
Saddeltag
Træningssal
Tekøkken
Køkken
Bad
+Mere

Teknik

Alarm
Industrikøkken
Kølerum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere