SENEST SET
FAVORITTER

Viborgvej 85, 7470 Karup J

Blandet ejendom med værksted på 220 m² og bolig på 197 m²

1.975.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 751006635Type : Andre typer

• Værksted på 220 m² med tilhørende privatbolig på 197 m²• Centralt beliggende mellem Viborg og Herning

Nu udbydes denne spændende og velholdte blandede ejendom, som ligger mellem Viborg og Herning med facade og stor synlighed ud til Rute 12, som forbinder Viborg og Herning.

Værkstedet på 220 m² er opført i 2008 og fremstår i dag som fuldt funktionsdygtigt værksted med alt tænkeligt værkstedsinventar og værktøj, som kan tilkøbes hvis ønskeligt. Værkstedet fremstår velholdt og funktionelt med nem adgang fra den flisebelagte forplads via de to el-porte i værkstedet og port i det tilstødende kold-lager.

Udover selve værkstedet byder ejendommen på et kontor, kantine, toilet/bad, lagerrum, samt fyrrum med pillefyr, som fungerer som varmekilde for hele ejendommen. Værkstedet er udstyret med både rumventilation og røg/slibe-udsugning, og der er 25 Ampere strøm indlagt.

Villaen er opført i 1930 og har gennemgået løbende renovering, så den i dag fremstår indbydende og velholdt. Udvendigt er huset med pudset facade, bølgeeternittag fra 1998, samt lavenergivinduer i træ/træ fra 2017. Ejendommen udmærker sig med et flot energimærke i klasse ”C”.

Man træder ind i stort bryggers med gulvvarme og vaskefaciliteter – herfra er der direkte adgang til garage, værelse, lækkert badeværelse fra 2018, og til det store køkken/alrum, som er lavet i 2016 med inventar fra Svanekøkken. Der er åben adgang til spisestue, hvor trappe til 1. sal også er placeret.

På 1. sal findes dagligstue, soveværelse, toilet, samt 3 værelser.
Det store disponible rum er det gamle autoværksted inden opførsel af det nye værksted i 2008, og kan med små ændringer af gårdhaven nemt anvendes som garage med plads til 2-3 biler.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
1.975.000,-
Pris pr. m² kr.
4.736,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
417 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2069 m²

Faciliteter

Bad
Garage
Toilet
Kantine
Lagerrum
Port
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Gulvvarme
Udsugning

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere