SENEST SET
FAVORITTER

Søndervig Klitvej 23, 6950 Ringkøbing

Lige midt i Nyhavn

5.900.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9627 XX XX Se nummer
E-mail xx@home.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 72518196Type : Andre typer

Unik, attraktiv og centralt beliggenhed med profilering mod to befærdede veje

Som det absolut mest centrale område af den del af Nyhavn, som Ringkøbing-Skjern Kommune lægger op til, skal være Søndervigs nye, attraktive rekreative udflugtsmål, ligger denne ejendom (se kortbilag med markering af ejendommen), der med sine knap 3 ha udgør ca. 2/3 af de ca. 4,5 ha af Nyhavn, hvor der planlægges for rekreative formål.
 
Ringkøbing-Skjern Kommune har varslet mulighed for en ny lokalplan, der vil tilgodese turismen med rekreative formål i området, og der er allerede nu flere planer – og endnu flere idéer – for hele området. Bl.a. stor, gratis parkeringsplads i den nordlige del af Nyhavn, mulig flytning af Sandskulpturfestival til området, stort regnvandsbassin i den sydlige del, hvor der muligvis også bliver tænkt andre former for ”forlystelse” ind og ikke mindst undersøgelse af muligheden for en ny dagligvarebutik umiddelbart nord for selve Nyhavn.
 
Kommunen skønner, at op mod 9.000 biler i højsæsonen vil passere på den nye omfartsvej, hvilket kan give uvurderlig reklameværdi for den kommende virksomhed, forretning, forlystelse etc., der kommer til at ligge her. Foruden omfartsvejen vil der også fortsat være mange, der benytter Søndervig Klitvej ind til centrum af Søndervig, og der er således mulighed for stor eksponering mod to meget trafikerede veje.
 
Der er på grunden en dejlig bolig i to plan på i alt 343 m², som kan benyttes af ny ejer eller som 'portnerbolig' for bestyrer af kommende erhvervsaktivitet på grunden. Alternativt kan en ny lokalplan eventuelt give huset nye muligheder, f.eks. ombygning til café, butik, reception, kontor, escape room eller…?
 
Skal det være dit projekt på denne unikke beliggenhed, med mulighed for at profilere sig mod både Søndervig Klitvej og den spritnye del af Holmsland Klitvej, der udgør omfartsvejen, som afgrænser ejendommen mod øst, og med blot få hundrede meter til Lalandia, så er det nu, du skal slå til, så du også kan få muligheden for at præge den kommende lokalplan.
 
En ejendom med unik placering og projektmuligheder, der ikke finder sin lige i Søndervig!

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
5.900.000,-
Pris pr. m² kr.
17.201,-
Årlige driftsudgifter kr.
38.968,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
114,-

Lokalet

Etage areal
343 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
27948 m²

Faciliteter

Parkeringsplads
Reception
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere