SENEST SET
FAVORITTER

Skovbrynet 1, 6900 Skjern

MASSER AF ANVENDELSESMULIGHEDER

1.700.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 53609650Type : Andre typer

BELIGGENDE I NATURSKØNNE OMGIVELSER

MASSER AF ANVENDELSESMULIGHEDER - I NATURSKØNNE OMGIVELSER

Skovbrynet 1 i Skjern finder du denne kombinerede bolig- og erhvervsejendom, der er opført i røde sten i 1934, om- og tilbygget i henholdsvis 1964 og 2007 og løbende har gennemgået mange forvandlinger både ude- og inde.

Ejendommen åbner op for et væld af forskellige udnyttelsesmuligheder og tilgange til den fremtidige benyttelse af ejendommen, afhængigt af den konkretes ønsker og behov. Som eksempel kan nævnes alle former for klinik, kontor, liberale erhverv, frisørforretning eller anden former kontoraktiviteter.

Det skal endvidere fremhæves, at ejendommen generelt fremstår meget velholdt og tidssvarende. Blandt andet har sælger fået skiftet taget på både privat- og erhvervsdelen (excl. vindfang og en mindre del af klinikken), som således fremstår nyere, og dermed understøtter de positive førstehånds indtryk, man oplever, når man første gang ankommer til ejendommen.

Privatboligen er udlejet.

BOLIG
Boligen er indrettet med hyggelig entré ved fordøren med tilhørende gæstetoilet samt trappeopgang til ejendommens 1. sal.

Fra entreén er der adgang til 2 flotte, lyser stuer en suite med flotte trægulve, masser af lysindfald samt udgang til den skønne have- og det store sydøst-vendte vinkel terrasse-område.

Velindrettet soveværelse med tilhørende lyst badeværelse med klinker fra gulv til loft, hvide badeværelsesmøbler, toilet samt bruseniche. Lyst og funktionelt køkken med god skabsplads, indbygningsovn, integreret opvaskemaskine samt hyggeligt spisehjørne. Fra køkkenet er der udgang til huset bagdør/entré.

Husets 1. sal består af repos samt tilhørende værelse med godt lysindfald fra tagvindue.

Til privatboligen hører en delvist lukket carport med tilhørende redskabsrum.

ERHVERV
Erhvervsdelen består af 280 m² erhvervslokaler der p.t. er indrettet som klinik- og træningslokaler til fysioterapi, og indrettet med hovedindgang via vindfang af glas, hvorfra der er adgang til venteværelse samt stort toilet med hvide klinker, vaskesøjle samt håndvask.

Fra venteværelset er der adgang til stort kontor- og receptionsareal, der fordeler kunderne til klinikkens øvrige lyse og velholdte lokaler og faciliteter bestående af 7 klinik- og behandlingslokaler i varierende størrelse og indretning. Det skal i den forbindelse nævnes, at det største lokale p.t. er ca. 54 m² stort, mens det mindste ligger i niveauet på knap 11 m². Der er herudover et lyst badeværelses med hvide klinker, toilet, vask samt brusefacilitet til personalet samt eget the-køkken indrettet med køleskab, opvaskemaskine samt spiseplads.

Erhvervsdelen vil med fordel kunne omdannes til andre former for liberalt erhverv. Kun fantasien sætter grænsen.

Udenomsarealer:
Området omkring Skovbrynet har det dele. Naturskønne omgivelser lige udenfor døren i form af Fredsskoven Skjern, der giver et væld af muligheder for at udnytte naturen året rundt både visuelt og fysisk.

Herudover kan den centrale del af Skjern og byens handelsliv nås indenfor en afstand af 750-1.000 m, og der er endvidere mulighed for at benytte offentlig transport ved Banegårdspladsen, der også ligger i fornuftig afstand fra ejendommen. For pendlere og kunder er der let adgang til ejendommen via Ringvejen, der delvist omkranser Skjern, og samtidig let adgang den til øvrige del af de naturskønne omgivelser omkring Skjern.

Område:
Skjern er en by i absolut positiv udvikling med ca. 8.000 indbyggere. Byen har et velfungerende handelsliv og flere uddannelsesmuligheder som teknisk skole, handelsskole, VUC og den danske Design- og Håndværkefterskole. Hertil kommer to folkeskoler og en anerkendt privatskole. Der er flere større arbejdspladser, flere butikker udvider, ligesom flere og flere detailkæder finder vej til byen.

Dette understøttes af Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, der er placeret i Skjern. Her finder du løbende koncerter, foredrag og øvrige kulturelle indslag. Skjern Håndbold, byen sportslige flagskib, har hjemsted i byens kulturcenter.


P-forhold:
Der er carport tilhørende boligen samt parkering foran kontor- og kliniklokalerne.

Forslag til anvendelse

Fysioterapi

Økonomi

Pris i kr.
1.700.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
252.000,-
Pris pr. m² kr.
4.474,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
663,-
Årlige driftsudgifter kr.
69.897,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
184,-

Lokalet

Etage areal
380 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
844 m²

Faciliteter

Badeværelse
Vindfang
Gæstetoilet
Spiseplads
Tagvindue
Parkering
Redskabsrum
Terrasse
Trægulve
Køkken
Kontor

Teknik

Køleskab
Opvaskemaskine

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere