SENEST SET
FAVORITTER

Kirkevej 29A, 6950 Ringkøbing

UDBUD FOR RINGKØBING-SKJERN KOMMUNE

5.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9740 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 24024Type : Andre typer

 

Ringkøbing-Skjern Kommune sælger ejendommen Kirkevej 29A-C, Rindum, 6950 Ringkøbing, der senest har været anvendt som plejehjem.

Her er tale om en pæn og meget solidt bygget gulstensejendom med tegltag og hovedsageligt med træ-/alu vinduer.

Ejendommen er opført i 1967 og om-/tilbygget i 1997.

Grunden er på i alt 6.795 m² og delvist befæstet med asfalt samt udlagt til have.

Ejendommen er i dag opdelt i 3 ejerlejligheder på henholdsvis 839 kvm., 295 kvm. og 1.395 kvm.

Ejendommen er indrettet med ca. 20 separate værelser, adskillige lokaler i forskellige størrelser, adskillige toiletter samt kantine m.m.

Tagetagen er indrettet som administration, mens kælderen er teknikrum m.m.

Beliggende i Rindum med få minutters gang til bl.a børnehave, skole, handelsskole, gymnasie, idrætsanlæg, ROFI, centrum m.m.

Her er massevis af anvendelsesmuligheder. Der gøres opmærksom på, at kommunen skal godkende ændret anvendelse af ejendommen, hvilket kommunen er positiv indstillet overfor, dog afhængig af projekt m.m.

Notat i forbindelse med udbud af kommunale ejendomme:
Forinden afgivelse af tilbud erklærer man som tilbudsgiver at have gennemgået og godkendt nedenstående betingelser, i øvrigt sammen med alt andet udbudsmateriale vedrørende ejendommen.
Udbuddet sker i overensstemmelse med reglerne i indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 396 af 3. marts 2021 om offentlig udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme.

Tilbudsgiver er bekendt med og accepterer, at der kan forekomme afvigelser fra det, der er anført i BBR-meddelelse og de faktiske forhold.
Bygningerne er ikke opmålt i forbindelse med salg af ejendommen.

Handelen er ikke omfattet af "Lov om forbrugerbeskyttelse ved
erhvervelse af fast ejendom".

Tilbudsgiver erklærer at have modtaget og gjort sig bekendt med kommunens udbudsvilkår med tilhørende bilag.

Ansvarsfraskrivelse:
Alt overtages som det er og forefindes og af køber beset. Køber er bekendt med, at sælger er en kommune, og sælger derfor har begrænset kendskab til ejendommen.
Køber er derfor indforstået med, at sælger er uden ansvar for mangler af enhver art, bortset fra adkomstmangler.
Køber kan således ikke gøre misligholdelsesbeføjelser gældende i anledning af faktiske mangler ved det solgte, det være sig i form af ophævelse af handlen, krav om erstatning eller forholdsmæssigt afslag i den kontante købesum.
Mangler der påvises efter kommunens accept er derfor sælger uvedkommende.
Parterne er enige om, at tilbuddet er afstemt efter ovennævnte. Køber opfordres derfor til at undersøge ejendommen grundigt, evt. med egen bygningssagkyndig.

Ejendommen udbydes med indikeret pris.
Omkostningsfordeling: Køber betaler den fulde tinglysningsafgift og sørger for og afholder udgiften til at skødet registreres / tinglyses via egen advokat.

Tilbuddet skal afleveres til Ringkøbing-Skjern Kommune, Ved Fjorden 6, 6950 Ringkøbing, Att. Jurist Conni Bülow, i lukket kuvert på tilbudsblanket (som kan rekvireres hos Nordicals) senest torsdag den 16. december 2021 kl. 12.00.

Tilbud der ikke afgives på kommunens udarbejdede tilbudsblanket og ikke bliver afleveret i lukket kuvert, f.eks. på mail, vil IKKE komme i betragtning.
Betingede tilbud vil IKKE komme i betragtning.
Ringkøbing-Skjern kommune forbeholder sig ret til frit at vælge mellem de indkomne tilbud, evt. forkaste dem alle. Tilbudsgiver kan forvente svar miduo december 2021.
Ejendommen overtages af køber d. 01.01.2022.

Fremvisning af ejendommen kan aftales med Nybolig Ringkøbing på telefon 9732 4344, Estate Vestjylland på telefon 9732 3022 eller Nordicals Vestjylland på telefon 9740 4200.

Indtil tilbuddet er accepteret af Ringkøbing-Skjern, er den at betragte som et tilbud til sælger, og sælger er ikke forpligtet til at acceptere tilbuddet. Udførligt udbudsmateriale, inkl. tilbudsblanket, kan ligeledes rekvireres hos Nordicals Vestjylland, evt. på mail.

Forslag til anvendelse

Skole

Økonomi

Pris i kr.
5.500.000,-
Pris pr. m² kr.
2.500,-
Årlige driftsudgifter kr.
30.348,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
14,-

Lokalet

Etage areal
2200 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6795 m²

Faciliteter

Kantine
Tegltag
Toiletter

Teknik

Teknikrum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere