SENEST SET
FAVORITTER

Silkeborgvej 17-19, 7442 Engesvang

Lejrskole med helårsbolig og ca. 11 ha skov og natur

3.750.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3021 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 864110601Type : Andre typer

'Påruplejren' med separat helårsbolig i den midtjyske natur samt kort køreafstand til Silkeborg og Herning

Her er muligheden for at erhverve en naturskønt beliggende traditionel lejrskole med forskellige udendørs faciliteter til leg og aktivitet for både børn og voksne. 'Påruplejren' har gennem flere årtier fungeret som feriekoloni og lejrskole for Apostolsk Kirke i Danmark. Den samlede ejendom inkluderer udover selve lejren tillige en separat helårsbolig, som har fungeret som bolig for bestyreren på 'Påruplejren'. Boligen er et oprindeligt stuehus til en landbrugsejendom med tilhørende udhuse fra før lejren blev opført.

Udover ejendommens primære anvendelse hidtil som feriekoloni og lejrskole, har stedet desuden været anvendt til udlejning til kurser, events, familiefester og andre sammenkomster m.v.

Selve lejren består af én hovedbygning og 2 sidebygninger med et grundareal på 108.557 kvadratmeter. 'Påruplejren' er et roligt beliggende sted, naturskønt og ideelt for traditionelt lejrliv og -ophold, men også anvendelig til kursusarrangementer, events, undervisningsbrug og lignede.

I hovedbygningen forefindes køkken, spisesal, alrum, teknik rum, kontor og toiletter, mens sidebygningerne hovedsagelig er til brug for overnatning. Hoved- og sidebygningerne opvarmes ved luft-luft varmepumper suppleret med El-paneler. I hovedbygningen er installeret et solcelleanlæg som suppleret med El forsyner de 3 bygninger med varmt vand. Den separate bolig opvarmes ved luft-luft varmepumpe suppleret med brændeovn.

Faciliteterne i bygningerne beskrives nærmere således:

Køkkenet
Lejrens køkken er veludstyret som industrikøkken med bl.a. konvektionsovn med dampdyser, kogebord med fire store plader, kipstegepande, kipgryde, kartoffelskrællermaskine og industriopvaskemaskine. Desuden forefindes i køkkenet en del øvrige elektriske hjælpemidler og sædvanligt køkkengrej.

Spisesalen og alrum
I spisesalen forefindes borde, stole og service til 100 personer, og spisesalen er i åben forbindelse med alrum med pejs, tavle, overheadprojektor og lærred. Spisesalen og alrummet kan adskilles med skydefoldedør og således fungere som 2 rum.

Sovesale, hyggerum-stuer og værelser
De 2 sidebygninger er forskelligt indrettet med sovesale, toiletter og brusenicher, hall og hyggerum-stue samt 2 og 4 personers værelser som kan anvendes såvel til overnatning som arbejdsopgaver.
I lejrens sidebygninger er der plads til overnatning for 72 personer, som kan fordeles på 2 sovesale af 16 personer, 9 firemandsværelser og 2 tomandsværelser. Endvidere er bygningerne indrettet med toiletter og badefaciliteter.

Udendørsområdet og -arealer
På lejrens store udendørs arealer som udgør hele ca. 19,7 tdr. land er der mulighed for mange aktiviteter som teltplads og shelters, fodboldbane, bålplads, beach volley bane, buggy cross bane samt grusgrav med en sjov og udfordrende svævebane. For de mindste deltagere er der legeplads med klatreborg med rutsjebane, gynger og meget mere.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
3.750.000,-
Pris pr. m² kr.
3.469,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
1081 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
108557 m²

Faciliteter

Brændeovn
Hall
Tavle
Paneler
Toiletter
Køkken
Kontor

Teknik

Solcelleanlæg

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere