SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 17, 7430 Ikast

Yderst velholdt butiks- og boligejendom

3.800.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 53645170Type : Andre typer

Unik beliggenhed i Ikast ud til Østergade

Flot og velholdt butiks- og boligejendom beliggende i centrum af Ikast udbydes til salg.

Erhvervslokalerne dannede i mange år rammen for Urbans Farvehandel, hvor de mange gode kvadratmeter butikslokaler virkelig har haft sin ret, og giver en suveræn eksponering via de store vinduespartier ud mod henholdsvis Østergade og Kildevej. Butikslokalerne fremstår yderst velholdte, lyse og med gode indretningsmuligheder i relation til præsentation af varer og produkter etc. De seneste år har lokalerne været anvendt af mode- og livstilsbutikken La La.

I tilknytning til erhvervsarealet hører en ca. 200 m² stor kælder, der er opdelt i forskellige disponible rum i varierende størrelser. Perfekt til opbevaring og lagerfacilitet.

Til ejendommen hører endvidere en stor lejlighed beliggende på 1. sal på 125 m² med tilhørende tagterrasse.


Indretning:
Stueetagen er indrettet som et stort butikslokale med vinduespartier og indgangsparti ud mod Østergade med tilhørende baglokale, lagerlokale samt kombineret kontor- og personalerum. Der er ligeledes indgangsparti fra P-området ved Kildevej til butikslokalet med tilhørende udstillingsvinduer, hvilket sikrer en god eksponeringsmulighed og adgangsforhold for kunder.

Kælderen er indrettet med flere forskellige disponible rum i varierende størrelser, med god loftshøjde og med tilhørende velholdt personaletoilet.

Lejlighed - 1. sal:
1. salen er indrettet som bolig bestående af stor stue, soveværelse, 2 værelser samt særskilt kontor. Dertil kommer et godt udnyttet vinkelkøkken, badeværelse samt gangareal og repos. I tilknytning til værelserne er der adgang til lækker stor tagterrasse. Lejligheden har tidligere været udlejet til en årlig leje på kr. 81.000 + forbrug.

Udenomsarealer:
De ydre områder består af et flot og velholdt flisebelagt indgangsparti ud til Østergade, der således er med til at skabe gode eksponeringsmuligheder for ejendommen.

Område:
Ejendommen er beliggende tæt ved indgangen til Strøgcentret, og nogle af de nærmeste naboer er vestjyskBANK, Ikast Apotek samt Føtex som genbo. Både Føtex og apoteket er vel de mest besøgte butikker i Ikast, hvorfor der er et betydeligt kundeflow ved bygningen.

P-forhold:
Der er gode parkeringsforhold ved Kildevej og Sieferts Plads

Forslag til anvendelse

Apotek

Økonomi

Pris i kr.
3.800.000,-
Pris pr. m² kr.
7.466,-
Årlige driftsudgifter kr.
39.733,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
78,-

Lokalet

Etage areal
509 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
570 m²

Faciliteter

Badeværelse
Indgangsparti
Kælder
Lagerfacilitet
Parkeringsforhold
Lagerlokale
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere