SENEST SET
FAVORITTER

Navervej 6A, 7430 Ikast

Markant og unik ejendom

5.700.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 53633220Type : Andre typer

Velholdt og flot kontor-/produktionsejendom med bolig udbydes til salg.

Navervej 6, Herning, er en markant og velvedligeholdt ejendom, der udbydes til salg i samarbejde med Nordicals Midtjylland.

Denne ejendom er unik i sin art, idet den formår at kombinere en erhvervsmæssigt orienteret adresse med et boligareal - hvilket gør at den henvender sig til en bred målgruppe. Den stærke placering sammen med de forskellige anvendelsesmuligheder, gør ejendommen særlig attraktiv for den rette køber.

Ejendommen dækker et samlet erhvervsareal på 2.304 m² og er opdelt i forskellige sektioner og lejemål, som hver især kan bruges til en række forskellige formål.

Den attraktive mulighed for opdeling i yderligere lejemål bl.a. i form af flere særskilte adgange, gør ejendommen til et potent lejemål for flere erhvervsdrivende - hvilket kan give en fremtidig ejer mulighed for en stabil lejeindtægt suppleret med eget brug af de resterende lokaler og m², hvilket samlet set giver en billig løsning sat i forhold til den samlede nettolejeindtægt før finansiering.

Bygningen er velvedligeholdt og præsentabel og byder på et væld af faciliteter, som gør det til en behagelig arbejdsplads for personalet, og et velkomment miljø for klienter og kunder. Fællesfaciliteterne inkluderer gode kantine- og personalefaciliteter, som er designet til at imødekomme behovene hos et moderne erhvervsliv krydret med portadgang til flere af lejemålene.

Denne ejendom følger principperne om god placering, hvor dens beliggenhed ved Jyllandsgade sørger for en høj grad af synlighed. Dette er særligt vigtigt for erhvervsdrivende, da det kan bidrage til at øge virksomhedens brandbevidsthed bl.a. gennem skiltningsmulighed ud til Jyllandsgade, der er en trafikeret vej i den del af Ikast.

Ejendommens position i et attraktivt erhvervsområde i Ikast er også en klar styrke. Den ligger lige ved en trafikeret indfaldsvej til Ikast, hvorfra der er direkte adgang til motorvejen mellem Aarhus og Herning. Der er cirka 1 km til motorvejsnettet fra ejendommen, hvilket giver optimal tilkørsel for ejendommens brugere, personale og kunder.

Kombinationen af alle disse faktorer, skaber en ejendom af reel værdi og potentiale.


Udenomsarealer:
Parkeringsarealerne er befæstet med cementsten + grus, mens de øvrige arealer er anlagt med græs.

P-forhold:
Der er gode parkeringsforhold for ejendommens brugere på ejendommens parkeringsareal.

Forslag til anvendelse

Produktionsejendom

Økonomi

Pris i kr.
5.700.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
668.378,-
Pris pr. m² kr.
2.541,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
298,-
Årlige driftsudgifter kr.
132.862,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
59,-

Lokalet

Etage areal
2243 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5972 m²

Faciliteter

Kantine
Parkeringsareal
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere