SENEST SET
FAVORITTER

Kirkegade 42, 7430 Ikast

KOMBINERET BOLIG OG ERHVERV

2.600.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 53618650Type : Andre typer

Flot erhvervsdel med mange anvendelsesmuligheder

Kirkegade 42 i Ikast er en yderst attraktiv adresse for dem, der overvejer at kombinere arbejde og privatliv under samme tag. Der er mulighed for at erhverve en kombination af erhvervs- og boligareal, der smelter sammen i harmoni og fører til en god arbejds- og livsstil.

Ejendommen kan overtages med udlejet bolig med en årlig lejeindtægt på 102.000 kr., hvis du som køber ikke selv ønsker at benytte boligen!

Ejendommen er enestående i sin slags, da den tilbyder dig mulighederne for at drive butik og bo ved siden af i samme ejendom. Den er beliggende tæt på Ikasts midtby, hvor du vil finde en blomstrende energi af lokal livsstil, butikker, restauranter og ikke mindst det pulserende liv, som den vestjyske by har at byde på.

Præsenteret som en stor butik, tilbyder dette lokale en overflod af plads med et rummeligt butikslokale på 433 m². Den åbne løsning og de velbelyste rum giver rum til at udtrykke dine kreative idéer og skabe et inspirerende miljø. Butikslokalet kan benyttes til mange forskellige formål. Det er perfekt til en frisør, klinik, et behandlercenter, undervisningsfaciliteter eller endda som et fremragende lokale for en webbutik. Ud over butikslokalet er der også et effektivt lager, der giver dig en helhedsløsning til din virksomheds behov.

Ud over det store butikslokale tilbyder ejendommen også en beboelsesdel på 99 m². Den indeholder et køkken/alrum/stue, hvor familien kan nyde gode måltider og hyggelige stunder. De tre fine værelser tilbyder privatliv og ro, og i tilføjelse har du et familievenligt badeværelse, der gør boligarealet fuldendt. Fra køkkenet er der udgang til hævet terrasse. Endvidere er der adgang til kælder, hvor der er yderligere 99 m². Kælderen er praktisk designet med brugbare rum, der kan bruges til forskellige formål.

Endelig er der et udhus på 80 m² og en carport, der tilføjer ekstra bekvemmelighed til boligen og/eller erhvervsdelen og kan giver plads til din bil og hobbyprojekter. Pæn stand og velholdte omgivelser fuldender dette attraktive hus.

I sælgers ejertid er der:
Etableret ny kloakering
Drænet rundt om hele bygningen
Etableret nyt el i hele erhvervsdelen
Lagt nyt tag på erhvervsdelen samt efterisoleret
Etableret ny føring af vand, el og varme, herunder gulvvarme i div. rum i boligdelen

Fremragende beliggenhed og betydelige fordele ender ikke der. Kirkegade 42 ligger tæt på svømmehallen, som er ideel for familier, der vægter aktiv fritid højt. Ejendommens beliggenhed tilbyder også gode parkeringsmuligheder. Det sikrer, at dine kunder altid nemt kan finde et sted at parkere, når de besøger din butik.

I sum er Kirkegade 42, Ikast en fast ejendom, der åbner op for mange muligheder og giver dig alt, hvad du har brug for - lige fra et ideelt erhvervslokale til en hyggelig bolig, et praktisk lager, parkeringsfaciliteter med mere. Det er mere end bare en ejendom - det er et unikt tilbud, der kan forme din fremtid i Danmarks mest erhvervsvenlige kommune.

Udenomsarealer:
Grunden er flisebelagt, hvilket gør det praktisk at komme rundt med varer med mere.


Område:
Central beliggenhed i Ikast, med gåafstand til Strøget, dagligvare indkøb, svømmehallen samt byens øvrige faciliteter.


P-forhold:
Foran butikken er der kunde parkering. Bag ejendommen er der parkering for beboer og medarbejder.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
2.600.000,-
Pris pr. m² kr.
4.887,-
Årlige driftsudgifter kr.
30.783,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
58,-

Lokalet

Etage areal
532 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1084 m²

Faciliteter

Badeværelse
Kælder
Parkering
Terrasse
Køkken
Lager

Teknik

Gulvvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere