SENEST SET
FAVORITTER

Trehuse 9, 7441 Bording

FANTASTISK EJENDOM MED MANGE ANVENDELSESMULIGHEDER - CENTRAL

3.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8617 XX XX Se nummer
E-mail xx@mailreal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 90503198Type : Andre typer

Charmerende liebhaverejendom med bolig og erhverv

Denne spændende ejendom rummer et væld af anvendelsesmuligheder for køberen, der har behov for god plads såvel inde som ude og som ønsker en ejendom, der er centralt beliggende i Jylland med kort afstand til Herning motorvejen.

Ejendommen er beliggende umiddelbart uden for Bording, hvor den næsten støder op til et nyt villakvarter i den nordlige bydel og ved et mindre skovareal. Den 9.237 m² store grund danner rammen om den flotte ejendom. Sælger oplyser, at der er mulighed for tilkøb af ca. 2 ha jord.

Bygningerne fremtræder generelt i god og solid stand, såvel ude som inde. Der er murede indermure og masser af gedigen tømmer i rustik stil. Ydermurene er med bindingsværk, hvor træet er støbt ind i beton. Vinduerne er dannebrogsvinduer i træ med 2 lags termoruder. Der er støbte gulve med gulvvarme i stueplan på hele ejendommen samt kælder i boligen og badeværelser på 1. sal.

På ejendommen forefindes 4 bygninger, der i alt rummer 954 m², der er registreret til bolig, kontor og lager. Ejendommen er gennemgribende ombygget i 1985 og 1991.

Bygning 1, der er fritliggende og har et boligareal på 208 m², heraf 87 m² tagetage samt 25 m² kælder, rummer en dejlig bolig. Stueplan indeholder: Entre med trappe til 1. salen, gæstetoilet, 1værelse, 3 stuer, hvor der fra den ene er trappe til kælderen, der kan anvendes til kontor, dejligt køkken/alrum, bryggers og toilet. 1. salen indeholder: Repo med skabsvæg, 2 store værelser på ca. 22 - 24 m² samt et stort badeværelse, der er lidt ud over det sædvanlige med spabad, badekar, bruseniche, 2 arrangementer med vask i bord og skabe samt 2 toiletrum i hver ende med toilet, vask og bidet.

Bygning 2, 3 og 4 er sammenbyggede og delvist integrerede med hinanden.

Bygning 2 er registreret til lager. I stueplan er der bl.a. 3 garager med 4 porte. I tagetagen over bygning 2 og 4 er der en sammenhængende enhed på 154 m², der rummer: Stue, 6 store værelser, 2 badeværelser, køkken og et disponiblet rum.

Bygning 3 er imponerende og overrumpler én, når man kommer ind i den. Den er registreret til kontor. I stueplan rummer den: 5 kontorer med glasvæg mod fordelingsgangen, stort gang-/fordelingsareal med trappe til 1. sal og i åben forbindelse med et stort opholdsareal, der ligeledes er i åben forbindelse med et stort køkken, 2 toiletter samt et depotrum. Overetagen er et stort rum med loft til kip, som tidligere har været anvendt til showroom.

Bygning 4 er registreret til kontor, men anvendes p.t. som en bolig, der er udlejet. I stueplan er der stue/kontor, 2 værelser, toilet og et thekøkken.

Bygning 5 er et udhus, der anvendes til silobygning for pillefyr.

Evt. bytte med anden fast ejendom.

Der tages forbehold for mellemsalg.

Forslag til anvendelse

Showroom

Økonomi

Pris i kr.
3.995.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
300.000,-
Pris pr. m² kr.
4.188,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
314,-
Årlige driftsudgifter kr.
67.441,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
71,-

Lokalet

Etage areal
954 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
9237 m²

Faciliteter

Badeværelse
Depotrum
Glasvæg
Gæstetoilet
Kælder
Opholdsareal
Spabad
Thekøkken
Port
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Gulvvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere