SENEST SET
FAVORITTER

Sandvadvej 30, 8765 Klovborg

Beboelses- og produktions/lagerejendom

3.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7628 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 115306Type : Andre typer

Ejendommens grund byder på ca. 7,7 hektar med have, skov og ager som på alle måder byder på unikke forhold

Beliggenhedsmæssigt er ejendommen kun 5 minutters kørsel fra motortrafikvej og 10 minutters kørsel fra motorvej, hvorfra du kan nå samtlige storbyer i området på mellem 20-45 minutter via stort vejnet.
Ejendommen er delt op med separat indkørsel til erhvervsdelen og til privatboligen, som ligger tilbagetrukket. På den måde forenes, og vigtigst af alt afgrænses, privat- og arbejdslivet på en naturlig måde.
Erhvervsdelen anvendes p.t. til bageri. Samlet areal 1.392 m², heraf udnyttet tagetage 213 m². Erhvervsdelen er i 2016 godkendt/ombygget til fødevareproduktion/bageri.
Moderne produktionshaller med 2 stk. læsserampe, porte, samt gode udenomsarealer og parkeringsforhold. Derudover fin administrationsdel med lokaler til både reception og møder, omklædningsfaciliteter, kantine mv. En ejendom med mange anvendelsesmuligheder.

Det bemærkes, at ovne og frostrum med fryseaggregater bliver fjernet, således at rummet herefter alene er et alm. lagerrum.

Privatbolig på 268 m², heraf tagetage 97 m²:
Flot arkitekttegnet ejendom i 2 plan med et væld af flotte detaljer - og en gennemført sjæl fra ende til anden. Boligens udendørs gårdmiljø er trygt og hyggeligt, idet både den oprindelige bolig og staldlængen er bygget sammen, hvorved der er skabt nogle dejlige rammer. Stueplan: Flot og åben hall som er ført med loft til kip og hvilken på alle måder er husets hjerte. Herfra kan du gå til den åbne spisestue med store glaspartier som har udgang til have og overdækket terrasse. Fra spisestuen er adgang til køkken med komfur, køleskab og emhætte, med tilhørende ekstraordinært stort bryggers, hvorfra der er adgang til et teknik- og fyrrum. Yderligere byder boligen på en hyggelig stue med brændeovn og adgang til gårdhaven. Moderne badeværelse. Tillige er der godt soveværelse med eget walk-in closet og badeværelse. Sidst er der et ekstra værelse/kontor.
1. sal: Dejlig overetage med synlige spær, ovenlysvinduer med gode lysindfald, stor vinkelstue og 2 værelser, hvoraf det ene har udgang til svalegang.

Ejendommen er beliggende ca. 3,5 km fra Klovborg, som er et landsbysamfund med ca. 530 indbyggere beliggende ca. 8 km fra Nørre Snede, ca. 25 km vest for Horsens og ca. 25 km øst for Brande.
I Klovborg forefindes bl.a. Klovborg Kino, som er meget kendt, forsamlingshus, købmandsforretning, fodboldstadion, og friskole med ca. 80 elever og undervisning fra 0.-9. årgang. I Nørre Snede forefindes folkeskole med undervisning fra 0.-9. årgang.
Der er flere kommunale dagplejere i og omkring Klovborg, derudover en kommunal børnehave. Der er et rigt foreningsliv med mange tiltag for området. Busforbindelse rute 115 til Horsens, Nørre Snede, Brande, Ikast og Herning. Ca. 15 km til motorvej ved Tørring.

Forslag til anvendelse

Undervisning

Økonomi

Pris i kr.
3.995.000,-
Pris pr. m² kr.
2.407,-
Årlige driftsudgifter kr.
35.362,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
21,-

Lokalet

Etage areal
1660 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
77301 m²

Faciliteter

Badeværelse
Brændeovn
Glasparti
Gårdmiljø
Hall
Kantine
Lagerrum
Læsserampe
Omklædningsfaciliteter
Parkeringsforhold
Reception
Svalegang
Terrasse
Port
Køkken
Kontor

Teknik

Komfur
Køleskab

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere