SENEST SET
FAVORITTER

Gl Kongevej 6, 7442 Engesvang

Kombineret bolig og erhvervsejendom

1.145.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 86 76 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200172268Type : Andre typer

En ejendom i rigtig god stand og med mange muligheder

Velkommen til Gl Kongevej 6 i det aktive Engesvang. Engesvang er beliggende midt i Jylland med få minutters kørsel til motorvejen, således flere store byer kan nås på 30 min. Derudover er Engesvang en aktiv by med et godt ry, her er både skole, SFO, Børnehave og indkøb.

Denne ejendom er optimal for jer, derønsker sig at kombinere bolig med erhverv.

Boligen er en charmerende og meget velholdt villa, som vi lige vender tilbage til. Erhvervsdelen indbyder til et hav af muligheder. Oplagt til jer, derønsker at køre en forretning på en hovedgade, som for eksempel cykelforretning, frisør, behandler mv. Derudover er der også godt med lagerplads og depot, således kan man også køre internetvirksomhed og eller liberalt erhverv fra ejendommen.

Der er gode skiltningsmuligheder mod hovedgaden i Engesvang.

Erhvervsdelen fremstår istandsat og yderst velholdt. Lyse og indbydende lokaler med godt lysindfald, og gode parkeringsmuligheder for kunderne. Erhvervsdelen fremstår i dag med kontordel med reception. 166 m² god lager/depotplads som også kan indrettes anderledes. Derudover er der 4 disponible rum til andre kontorfaciliteter, behandlingsrum mv. Derudover er der også eget toilet samt køkken- og kantineordning til erhvervsdelen. HER ER MULIGHEDERNE MANGE!

Boligen fremstår også velholdt med en god moderne indretning. I stueplan finder vi stor opholdsstue og spisestue med flotte plankegulve og godt lysindfald. I køkkenet er der plads til spisebord - køkkenet er funktionelt og velholdt. Videre igennem stueplan er der det første værelse i god størrelse, badeværelse med klinker og gulvvarme samt niche. Endvidere i stueplan er der godt bryggers med plads til hvidevarer. 1. salen er indrettet med 2 rigtigt gode børneværelser og godt repos.

Denne ejendom byder på et hav af muligheder - alle bygningerne fremstår yderst velholdt og klar til indflytning af virksomheden og privatboligen.

Hvis du som køber kun er interesseret i erhvervsdelen, kan boligdelen udlejes til nuværende ejer.

Forslag til anvendelse

Lager
Bolig og erhvervsejendom
Frisør
Cykelforretning
Liberalt erhverv
Bolig med erhverv
Forretning
Skole
+Mere

Økonomi

Pris i kr.
1.145.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
19.355,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
49,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
393 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1034 m²

Faciliteter

Depot
Badeværelse
Toilet
Kantineordning
Opholdsstue
Parkeringsmulighed
Plankegulv
Reception
Køkken
Reception
+Mere

Teknik

Gulvvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere