SENEST SET
FAVORITTER

Fjordvej 1, 7830 Vinderup

Campingplads ved Ejsing Strand kan købes

2.975.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9740 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 24515Type : Andre typer

Ejsing Strand Camping ved Ejsing Strand med udsigt over Venø Bugt kan købes

Ejsing Strand Camping ligger tæt på den populære, naturskønne og børnevenlige Ejsing Strand, hvorfra der er udsigt over Venø Bugt.

Campingpladsen er blevet beskrevet som "en dejlig lille og rolig plads ude på landet", ideel til børnefamilier og med god legeplads til børn.

Campingområdet her flere forskellige bygninger;
Hovedbygningen består af reception / kiosk med baglokale / lager. Hertil er der et fælles spiseområde med tilhørende mulighed for etablering af køkken. Der er mulighed for beboelse for ejerne / bestyrerne af campingpladsen, idet beboelsen ligger i sammenhæng med kiosken. Beboelsen rummer stort spisekøkken, badeværelse, opholdsrum og på 1. sal er der 2 store værelser.

Bag beboelsen er der en bygning til driftsmateriel i en uisoleret mindre bygning.

Større toiletbygning med dame- og herreafdeling - indeholdende såvel toilet- og brusefaciliteter. Disse toiletfaciliteter er af ældre dato og har hidtil være benyttet i spidsbelastningsperioder.
I samme bygning er der ligeledes et opholdsrum med pejs.

Tæt på reception / kiosken ligger en ældre hvid bygning, der rummer et fælles køkken samt et vaskerum. Sælger er påbegyndt ombygning af en anden nyere bygning (der ligger parallelt med den hvide bygning), der skulle overtage vaskefaciliteterne, dvs. ombygningen er ikke færdiggjort helt endnu. Og i samme forbindelse ville sælger så fjerne den ældre hvide bygning for at skabe åbenhed ved hovedhuset og de mange fælles faciliteter, såsom skak, minigolf osv.

Midt på pladsen ligger en pæn rødstensbygning fra 1996 - bygningen er en velfærdsbygning, der har adskillige toiletter, familierrum, pæne køkkenfaciliteter, fyrrum m.v.
Rundt om bygningen er der overdækket gangareal.

Også midt på pladsen er der en spændende legeplads med alverdens faciliteter, såsom hoppepude, klatrestativer i forskellige udformninger osv.

Der er mulighed for ca 195 pladser - hertil kommer 3 ældre hytter. Der er ydermere anlagt sokkel med energiforsyning (kloak, el og vand) til yderligere 2 hytter a 22 m² - der har været gældende byggetilladelse hertil, der dog skal fornyes.

Hele arealet for campingpladsen er mere end 60.000 m² - og er beliggende omkring bygningsmassen med de forskellige faciliteter, ligesom der på den anden side af en mindre vej ligger et areal, der ligeledes har været benyttet til pladser. Dette område ligger op af sommerhusområde.

Pladsen er godkendt til vinteropbevaring.

Så kom og se denne meget hyggelige plads, der ligger i de dejligste naturskønne områder lige ved Limfjorden.

Kontakt Nordicals Vestjylland i dag for en fremvisning eller hør nærmere på 9740 4200.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
2.975.000,-
Pris pr. m² kr.
3.017,-
Årlige driftsudgifter kr.
46.280,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
47,-

Lokalet

Etage areal
986 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
64850 m²

Faciliteter

Badeværelse
Pejs
Toilet
Køkkenfacilitet
Minigolf
Opholdsrum
Reception
Køkken
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere