SENEST SET
FAVORITTER

Akacievej 3, 7400 Herning

Præsentabel og multifunktionel ejendom.

1.700.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9626 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 709007016Type : Andre typer

En enestående mulighed for en kombination af bolig og erhverv i et dynamisk industriområde.

Denne ejendom tilbyder en enestående mulighed for dem, der søger en kombination af bolig og erhverv i et dynamisk industriområde. Der er direkte adgang fra erhvervsdelen til boligdelen.

Boligdelen på 146 m² byder på en hyggelig og indbydende atmosfære i stuen, spisestuen og køkkenområdet i det oprindelige afsnit. I 1984 blev der tilføjet en værelsesafdeling, som udvider boligarealet og tilbyder ekstra plads til familien, hvilket gør det muligt at rumme flere beboere eller gæster. Der findes to toiletter, herunder et med brus.

Erhvervsdelen på 218 m² har sin egen indgang, hvilket er praktisk for kunder og leverandører og skaber en klar adskillelse mellem bolig og arbejde for disse. For familien er der direkte adgang fra huset og ind i erhvervsafsnittet.

Her findes et stort lokale, der er velegnet til både kontor og lager, og som tilbyder fleksible anvendelsesmuligheder, så det kan tilpasses forskellige erhvervsbehov. Erhvervsdelen indeholder også et toilet samt en garage/værksted, hvilket gør denne sektion bredt anvendelig til både administrative og håndværksmæssige opgaver.

Med veldefinerede rum og en god beliggenhed er Akacievej 3 klar til at imødekomme forskellige behov, hvad enten det drejer sig om bolig, erhverv eller en kombination af begge.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
1.700.000,-
Pris pr. m² kr.
4.670,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
364 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1000 m²

Faciliteter

Garage
Toilet
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere