SENEST SET
FAVORITTER

Mindegade 6, 7400 Herning

Masser af muligheder

2.485.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 53644470Type : Andre typer

Unik ejendom i Hernings bymidte

Her er muligheden for selv at sætte sit helt eget præg på denne unikke ejendom, der med sin helt specielle arkitektur absolut er en af de mere fremtrædende ejendomme i Hernings bymidte.

Ejendommen er kategoriseret til karakteren 4 på Kultur- og Bygningsstyrelsens SAVE-model, og begrundelsen herfor opleves med det samme man står ved bygningen, som har sit helt eget særpræg og karakter i form af byggestil og fremtoning.

Ejendommen henvender sig til en bred målgruppe, som ønsker muligheden for selv at påvirke den indvendige indretning og stil, og de muligheder ejendommen rummer. Der vil i den forbindelse være mulighed for at fortsætte med erhvervslokalerne i stueplan, som eksempelvis kunne tages i anvendelse som galleri, showroom eller liberale erhverv kombineret med udnyttelse af lejligheden på 1. sal.

En anden mulighed er at inddrage erhvervslokalerne til bolig, hvilket kræver kommunal godkendelse, men der er åbnet op for via Lokalplanen.

Ejendommen har trods byggeåret et fornuftigt energimærke svarende til D, er hulmursisoleret og har i 2014 fået udskiftet taget til et nyt skifertag.

Indretning:
Fælles entré til henholdsvis bestående erhvervslokaler og 1. sals lejlighed, der er indrettet som følger:

Stueplan:
Erhvervsdelen er beliggende i stueplan, og har tidligere fungeret som tandlægepraksis med dertilhørende indretning. Erhvervslokalerne består af indgangs- og receptionsområde, badeværelse, 4 værelser, fordelingsgang samt udestue. Fra erhvervsdelen er der særskilt kældertrappe til kælderen.

1. sal:
Boligdelen på er indrettet med entré, fordelingsgang, vinkelkøkken, kontor, soveværelse, toilet og badeværelse samt stor stue m/fritlagte bjælker og udgang til tagterrassen.

Kælder:
Indrettet med flere separate rum, der er indrettet som vaskekælder, værksted og opbevaringsrum. Der er fra kælderen trappe til erhvervsdelen ligesom den kan tilgås via særskilt kælderskakt fra haven.

Udenomsarealer:
Til ejendommen hører en dejlig lukket have samt en mindre indkørsel til parkering.


Område:
Ejendommen er beliggende i området tæt ved Torvet og gågaden, Banegårdscentret og Dronningens Boulevard, og en af naboejendommene er Ejerlejlighedsforeningen Mindegade 10-12.

Forslag til anvendelse

Showroom

Økonomi

Pris i kr.
2.485.000,-
Pris pr. m² kr.
12.063,-
Årlige driftsudgifter kr.
15.615,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
76,-

Lokalet

Etage areal
206 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
436 m²

Faciliteter

Badeværelse
Bjælker
Toilet
Kælder
Opbevaringsrum
Parkering
Receptionsområde
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere